Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EOA6420AOX gateste si cu abur

Cuptorul electric cu functii de gatire cu abur Electrolux EOA6420AOX face parte din varianta medium a producatorului.

Produsul ofera o flexibilitate remarcabila, putandu-se gati simultan mai multe feluri de mancare pe cele noua nivele, avand o capacitate a cavitatii de 72 de litri, structurata pe mai multe niveluri de coacere,manevrarea tavilor sau a gratarului facandu-se facil cu ajutorul sistemului de ghidaje telescopice. Clasa energetica a acestuia este A, lucru care confera un cosum scazut de energie electrica, cuptorul fiind dotat cu o tava adanca de coacere, o tava colectare emailata si o tava prajituri emailata. Temperatura in interiorul cuptorului se poate regla in intervalul 50 – 250 grade celsius.

Citeste descreierea completa

Electrolux EZB5430ANX un model accesibil

Cuptorul electric incorporabil Electrolux EZB5430ANX este un cuptor din gama medium apartinand producatorului suedez, fiind un ajutor care trebuie luat in considerare tinand cont de raportul pret / calitate oferit.

Produsul prezinta o singura rezistenta sub forma de inel care difuzeaza caldura in mod uniform in cuptor, asigurand in acelasi timp o economie de energie electrica.

Citeste descreierea completa

Electrolux EOA5750AOX un model premium

Cuptorul electric incoprorabil Electrolux EOA5750AOX face parte din gama premium a producatorului, avand inglobate ultimele cuceriri in materie de inovatie electrocasnica, fiind potrivit in orice bucatarie moderna.

O remarca deosebita este lipsa elementelor de incalzire clasice, produsul avand o singura rezistenta sub forma de inel care difuzeaza caldura in mod uniform in cuptor.

Citeste descreierea completa

Electrolux EZA5420AOW

electrolux-eza5420aowCuptorul electric multifunctional Electrolux EZA5420AOW este destinat bucatariilor contemporane , avand un design sobru, fiind usor de armonizat cu mobilierul modern de bucatarie al zilelor noastre.

Produsul se deosebeste de marea majoritate a celorlalte modele prin faptul ca poseda un element de incalzire sub forma inelara, fapt ce ofera o mai mare putere calorica si o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, acesta fiind insotit de un element superior mobil de incalzire,  care se poate muta pentru a usura intretinerea cuptorului.

Citeste descreierea completa

Varf de gama prin Electrolux EOB8857AOX

electrolux-eob8857aoxCuptorul electric multifunctional cu optiune de gatire cu aburi Electrolux EOB8857AOX este unul dintre cuptoarele din gama de varf al producatorului.

Cuptorul este realizat din sticla si inox , lucru care usureaza intretinerea acestuia. Interiorul cavitatii este foarte spatios, cei 71 de litri fiind compartimentati in trei niveluri de coacere, fiind incadrat in clasa energetica A+ si prevazut cu sisteme telescopice de ghidare care usureaza pozitionarea si manevrarea tavilor si a gratarului, doua tavi de prajituri din email, o tava colectoare din email, doua rafturi de sarma cromate.

Citeste descreierea completa

Gateste cu aburi cu Electrolux EOC5654AOX

electrolux-eoc5654aoxCuptorul electric multifunctional cu gatire cu aburi Electrolux  EOC5654AOX este unul dintre noile cuptoare din gama medium a producatorului , fiind un produs care satisface cele mai inalte exigente ale clientilor.

Functia PlusSteam cu care este dotat cuptorul permite (prin intermediul folosirii aburului) creearea unei culori cu luciu deosebit si a unei cruste crocante care va face din consumul produsele preparate un deliciu.

Cuptorul este o simbioza reusita intre inoxul argintiu antiamprenta si sticla de culoarea neagra, prezente atat in cazul panoului de comanda cat si in cazul usii.

Citeste descreierea completa

Electrolux EOA5751FOX alaturi de EOA5751FOZ

electrolux-eoa5751foxCuptorul electric multifunctional Electrolux EOA5751FOX este identic cu modelul Electrolux EOA5751FOZ  (intre aceste doua modele existand doar diferente de culoare, EOA5751FOX fiind de culoare argintie, iar EOA5751FOZ avand culoarea neagra)  este cuptorul ideal pentru orice utilizator  care isi doreste un mix perfect intre design si functionalitate.

Citeste descreierea completa

Eficienta energetica si 9 functii la Electrolux EOA3460AOW

Electrolux EOA3460AOWCuptorul electric incorporabil Electrolux EOA3460AOW de multe ori poate fi gasit in comert la un pret foarte conveniabil, caci la detaliile tehnice sta destul de bine. Are 9 functii, insa doar 7 de coacere, caci cea de mentinere la cald si functia de curatare catalitica nu pot fi vazute ca si functii de coacere. Functia catalitica va va usura munca, caci resturile de mancare sunt arse la o temperatura foarte mare si la terminarea programului nu trebuie decat sa stergeti cu o laveta umeda interiorul cuptorului. Ca si capacitate, este destul de mare, caci volumul net este de 74 de litri, are afisaj electric, deci vedem timpul ramas din programe, dar ofera si o modalitate simpla pentru programare ulterioara a coacerii. Totodata ofera si blocare pentru copii, si ce intereseaza pe multa lume, are program de coacere pe mai multe nivele simultan.

Citeste descreierea completa

Electrolux EOC5956AOX cu peste 100 de programe pre setate

Electrolux EOC5956AOXElectrolux EOC5956AOX este unul din cele mai avansate modele a producatorului de electrocasnice Electrolux, iar in cele ce urmeaza voi incerca sa enumar cat mai multe din functiile pe care le are, insa probabil nu voi reusi, caci are undeva la 100 de programe setate de coacere. Multa lume cauta ca cuptorul sa aiba program de autocuratare, ei bine acest model are trei astfel de programe: piroliza rapida cu o durata de o ora pentru murdarie redus, piroliza normala cu durata de 90 de minute pentru murdarie obisnuita si piroliza intensiva care are o durata de doua ore si 30 de minute dar si un reminder de curatare!
Citeste descreierea completa

Electrolux EOC5851AOX un model din categoria premium

Electrolux EOC5851AOXCuptorul electric Electrolux EOC5851AOX este unul din cele mai avansate modele al acestui producator de electrocasnice, avand un numar impresionant de mare de functii de coacere, chiar si gatire asistata, in care precizam cuptorului ce preparam, si in ce cantitati, iar el face toate setarile (precum cele de timp, temperatura). Si nu numai numarul functiilor de coacere este mare la acest cuptor, ci si functiile aditionale pe care le ofera, de la selactarea limbii, luminozitate ecran, contrast ecran, setari de avertizare, extindere timp de coacere, etc. Totodata este important si prezenta senzorului ce masoara temperatura din zona de mijloc a carnii, sau mai bine zis Sonda.
Citeste descreierea completa

Probabil cel mai mic pret la Electrolux prin EOB2200BOX

Electrolux EOB2200BOXCuptorul incorporabil electric Electrolux EOB2200BOX este momentan cel mai ieftin model al acestui producator, si desi are un pret mic, ofera unpic mai mult decat am crezut. In primul rand sa vedem de ce e ieftin? Una dintre motive este faptul ca nu are display digital, deci aici producatorul a putut face economii. EOB2200BOX are trei butoane rotative: una pentru selectarea functiei de gatire, una pentru selectarea temperaturii de functionare si una pentru setarea timpului de functionare. Toate cele trei sunt simple, nu pop-up, fara nimic extra, insa functioneaza perfect, ba maimult pot zice ca daca ceva e simplu sunt sanse mai mici de defectare 🙂
Pe cealalta parte, chiar daca credem ca e prea simpli acest model, avem 6 functii de coacere, o capacitate mare de 70 litri, 5 nivele de gatire, program de coacere pe mai multe nivele, si totodata un consum rezonabil, de eficienta energetica A.
Citeste descreierea completa

Electrolux EOA2400AOK cu capacitate mare si totusi cu eficienta energetica ridicata

electrolux EOA5400AOKNu multi producatori reusesc sa aiba modele de cuptoare electrice care sa aiba capacitate mare si in acelasi timp si o eficienta energetica ridicata, insa Electrolux are cateva modele de acest tip, cum este si EOA2400AOK. Principalele caracterisitici al acestui cuptor: capacitate mare de 74 litri (volum net), pana la 9 niveluri pentru rafturi, program special pentru gatirea pe mai multe nivele simultan, afisaj LCD, posibilitate de programare a timpului de coacere, eficienta energetica ridicata, functii de coacere suficiente.

Citeste descreierea completa

Consum redus de energie la Electrolux EOC5641BAV si numar mare de functii

Electrolux EOC5641BAV cu sondaDesi nu este un model ieftin, Electrolux EOC5641BAV are o multime de caracteristici tehnice care sunt demne de luat in seama, daca dorim sa achizitionam un cuptor incorporabil electric.
In magazine are afisat eficienta energetica de A, putem sa zicem ca are de fapt A-20% caci consuma cu pana la 20% mai putin decat normele impuse pentru o eficienta A, insa momentan clasa A este maximul oficial. Si nu numai eficienta energetica il fac un model bun, ci si programul de autocuratare pirolitica prin care reziduurile sunt transformate igienic in cenusa, fara miros. Totodata EOC5641BAV are un numar mare de functii, 10 la numar, astfel ca pentru orice situatie sa avem un program de coacere ideala.

Citeste descreierea completa

Electrolux EZB3410AOK cu capacitate mica

Electrolux EZB3410AOKElectrolux EZB3410AOK este un cuptor incorporabil de mici dimensiuni, adica de 57 de litri, ceea ce inseamna ca are 2 nivele de coacere (si nu trei cum au cele cu capacitate mare) insa deoarece nu este un model invechit, are program de gatire pe 2 nivele simultan, deci puteti sa preparati si cantitati mari de mancaruri. Deobicei eu prefer cuptoarele mici, caci ocupa mai putin spatiu, consuma mai putin, si sincer nu gatesc portii aa de mari incat sa prepar deodata pe trei nivele aceasi mancare, sau mancaruri care necesita aceasi temperatura de coacere.
La numarul functiilor sta destul de bine, caci are in total 8 – insa unul dintre ele este functia Bec, deci nu are nici o legatura procesul de coacere.

Citeste descreierea completa

Gateste cu abur cu modelul profesional Electrolux Sous Vide EOB9956VAX

Electrolux Sous Vide EOB9956VAXProbabil ca cei mi multi dintre noi nu-si permit un cuptor profesional precum Electrolux Sous Vide EOB9956VAX, insa merita vazut ce stie, si unde a avansat tehnologia la cuptoarele electrice. Functia de gatit cu abur este prezent acum si la modele mai ieftine, insa acesta are 5 moduri diferite de gatire in acest fel – cu diferite nivele de umiditate si chiar gatire cu abur sub vid! In total are 26 de functii de gatire dintre care putem sa alegem, si nu cred ca putem sa ne gandim si la alte moduri de preparare, insa are si 4 functii de curatare!

Citeste descreierea completa

Electrolux EOA3454AOX cu program de gatire cu abur

Electrolux EOA3454AOXCuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX este un model destul de avansat din mai multe puncte de vedere, caci are 10 functii, autocuratare catalitica, are program pentru coacere simultana pe trei nivele si ceea ce il face cu adevarat interesant este functia de gatire cu abur, sau cum apare pe mai multe site-uri functia Plus Steam!

Citeste descreierea completa

EOA5400AOK si EOA5400AOW de la Electrolux

electrolux EOA5400AOWDetaliez cele doua cuptoare electrolux EOA5400AOW respectiv EOA5400AOK impreuna, caci singura diferenta dintre cele doua este culoarea, AOW fiind versiunea alba iar AOK cel negru, deci nu merita sa va enumar functiile acestor modele separat, caci deja am facut diferenta intre cele doua.
La numarul functiilor de gatire stau bine cele doau modele, caci avem 9 functii, un numar deajuns pentru majoritatea gospodinelor, insa merita deja amintit faptul ca au program de coacere pe mai multe nivele simultan. Avand o capacitate de 72 de litri si aceasta posibilitate, puteti sa preparati o portie foarte mare de mancaruri intr-un timp foarte scurt!

Citeste descreierea completa

Modelul retro Electrolux EOB3400BOR – negru

Electrolux EOB3400BORModelul de cuptor incorporabil Electrolux EOB3400BOR se distinge in primul rand prin design-ul sau rustic la care ajuta si culoarea neagra, avand un impact puternic asupra bucatariei, binenteles daca aveti si o mobila mai rustica, sau una foarte moderna. Insa accentul nu este numai pe design, caci are un numar indeajuns de programe de coacere – 8 la numar, avand si program cu ajutorul caruia puteti coace simultan pe 3 nivele, si desi are un ceas retro este posibil programarea timpului de coacere.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux EOB5450AOX cu eficienta energetica ridicata

Electrolux EOB5450AOXCuptorul incorporabil Electrolux EOB5450AOX este un model cu o capacitate mare, de 74 de litri, ideal pentru cei care vor sa pregateasca mancaruri in cantitati mari (asta nu inseamna ca vreti sa va deschideti brutarie, ci doar faptul ca daca doriti sa preparati ceva pentru 5-6 persoane, atunci volumul acestui aparat va va permite acest lucru, aveti posibilitatea de coacere pe trei nivele simultan) si totusi are o eficienta energetica ridicata de A-20%. Daca il vedeti in magazine i se afiseaza eficienta energetica de A, caci momentan cuptoarele electrice pot fi etichetate cu aceasta valoare maxima, insa tehnologia a avansat asa de mult incat producatorii afirma cad au deja modele care consuma cu 10 sau 20% mai putin curent decat clasa A.

Citeste descreierea completa

EZC2430AOX de la Electrolux – un model foarte bun la pretul actual

Electrolux EZC2430AOXLa prima vedere Electrolux EZC2430AOX pare un model “oarecare”, insa la pretul pe care il are stie mult mai multe decat ne-am asteptat. Are un numar mare de functii de gatire, 9 mai precis la care se adauga si autocuratarea pirolitica. Am precizat separat autocuratarea caci multi producatori o afiseaza la functia de cuptor, ceea ce si este, insa este confundat numarul functiilor cu numarul programelor de gatire. EZC2430AOX are deci 9 programe de coacere, 10 functii.
Totodata cuptorul are optiunea de propunere automata a temperaturii de gatire, odata ce ati selectat programul de coacere.

Citeste descreierea completa

Modelul premium Electrolux EOB8851AOX cu abur

Electrolux EOB8851AOXElectrolux EOB8851AOX este una din cele mai avansate cuptoare elecrice incorporabile pe care le gasim in piata la sfarsitul anului 2015, dintre toti producatorii!, insa evident are si un pret destul de ridicat, undeva in jur de 4000 de lei – VEZI PRETUL ACTUAL AICI – . Acest model are atatatea functii de coacere, extra optiuni si tehnologii inovatoare incorporate in el, ca probabil multe o sa uit sa va enumar si sa va detaliez unpic, insa sper ca cele mai importante aspecte  le veti gasi in ceea ce urmeaza . Functii de coacere are pedeplin, si anume 25 la numar, gatire cu abur, sonda pentru alimente, are eficienta energetica de A-20%, memorare programe, afisaj in mai multe limbi, sine telescopice etc…

Citeste descreierea completa

EOC6631AOX cu abur

Electrolux EOC6631AOXCuptorul incorporabil electric Electrolux EOC6631AOX este una din putinele modele existente pe piata care poate gati cu abur. Acest lucru este posibil deoarece are un rezervor cu apa pe care trebuie sa-l umpleti (cam 900ml) si care este suficient pentru aproximativ 60 de minute de gatit. Si daca are functie speciala precum cel amintit mai devreme, are si 8 functii de gatit plus autocuratare pirolitica, termostat pentru carne (sonda pentru alimente), si totodata aveti posibilitatea de a gati pe maxim 3 nivele deodata.

Citeste descreierea completa

EOC3430COX cu 9 functii

electrolux EOC3430COXDesi nu pare un model supersofisticat, cuptorul incorporabil Electrolux EOC3430COX ofera mult mai mult decat s-ar crede despre el, mai ales ca are un pret destul de mic in comparatie cu alte modele de la alti producatori, care ofera aceasi specificatii tehnice. In prima faza trebuie sa amintim eficienta energetica care este de A-20% – deci cu 20% mai eficient decat unul A, insa sa nu uitam ca oficial cuptoarele electrice au eficienta maxima de A – care se poate trece pe ele (ca si cum nu ar fi updatat noilor tehnologii clasele energetice pentru aceste aparate).

Citeste descreierea completa

EOA3450AOX si EOB3450AOX cu 8 functii de coacere

Electrolux EOA3450AOXCele doua modele de cuptoare incorporabile electrice Electrolux EOA3450AOX si EOB3450AOX sunt identice din toate punctele de vedere, mai putin look-ul, sau mai bie zis culoarea. In rest toate detaliite tehnice sunt acelasi, ca si pretul, care varieaza in jurul valorii de 1500 de lei. VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL. Este foarte important un detaliu, si anume eficienta energetica, care la aproape toate site-urile care comercializeaza aceste model sunt trecute ca A+, aceasta clasa de eficienta energetica electrica nu exista la cuptoare electrice, maximul in prezent fiind clasa A, insa producatorii au inceput sa inventeze clase de A-10%, A-20%, care intr-adevar consuma cu 10 respectiv 20 la suta mai putin, insa acest lucru nu poate fi trecut pe eticheta oficiala. EOA3450AOX si EOB3450AOX sunt de clasa A-10% conform producatorului, iar cel oficial de A.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux EOC5651BOX cu sonda pentru alimente

Electrolux EOC5651BOXDesi nu este una din cele mai ieftine cuptoare incorporabile electrice, Electrolux EOC5651BOX merita toti banii, deoarece are un volum foarte mare, cu 9 functii, o eficienta energetica foarte ridicata, autocuratare pirolitica, senzor interior pentru a masura cat de bine sunt facute alimentele, etc…

Citeste descreierea completa

EZA2400AOX un model ieftin

Electrolux EZA2400AOXCuptorul incorporabil electric Electrolux EZA2400AOX este una dintre cele mai ieftine modele de pe piata a acestui producator, pretul lui varieaza intre 1200 si 1400 de lei (daca il prindeti la reducere aici), avand o capacitate de 60 de litri, adica nu este foarte mare, insa si dimensiunile lui sunt mai mici: 59X59,5X56 cm. Deoarece este un model ieftin, are doar 6 functii, insa are afisaj digital, din care se poate seta ceasul, timpul durata, sar si sfarsitul programelor de coacere.

Numarul mic de functii de coacere nu inseamna ca este un produs care nu merita luat in calcul la pentru o eventuala achizitie, caci de cele mai multe ori nu folosim decat 2-3 functii.

Citeste descreierea completa

EOA3400AOX impreuna cu plita EGG6343NOX

Electrolux EOA3400AOXDesi pachetul de cuptor incorporabil electric Electrolux EOA3400AOX impreuna cu plita pe gaz EGG6343NOX nu este una din cele mai ieftine combinatii, cuptorul reflecta dinplin pretul la care se comercializeaza, datorita faptului ca este facut din materiale de calitate, are un volum util de coacere mare de 74 de litrii, si programe de coaceer pentru orice fel de mancaruri.
Panoul de comanda este simplu si intuitic: un buton rotativ pentru selectarea functiei de coacere, un buton rotativ pentru selectarea temperaturii, si doua butoane mici de sub afisaj pentru selectarea timpului de coacere, respectiv pentru modificarea orei.

Citeste descreierea completa