Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Probabil cel mai mic pret la Electrolux prin EOB2200BOX

Electrolux EOB2200BOXCuptorul incorporabil electric Electrolux EOB2200BOX este momentan cel mai ieftin model al acestui producator, si desi are un pret mic, ofera unpic mai mult decat am crezut. In primul rand sa vedem de ce e ieftin? Una dintre motive este faptul ca nu are display digital, deci aici producatorul a putut face economii. EOB2200BOX are trei butoane rotative: una pentru selectarea functiei de gatire, una pentru selectarea temperaturii de functionare si una pentru setarea timpului de functionare. Toate cele trei sunt simple, nu pop-up, fara nimic extra, insa functioneaza perfect, ba maimult pot zice ca daca ceva e simplu sunt sanse mai mici de defectare 🙂
Pe cealalta parte, chiar daca credem ca e prea simpli acest model, avem 6 functii de coacere, o capacitate mare de 70 litri, 5 nivele de gatire, program de coacere pe mai multe nivele, si totodata un consum rezonabil, de eficienta energetica A.

 

CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL POTI GASI SI AICI

Cele 6 functii de coacere la Electrolux EOB2200BOX :

Gatire conventionala: sau altfel zis incalzire superioara si inferioare, ideal pentru a coace pe un singur nivel al cuptorului.
Gatire prin convectie: vor functia elementele de incalzire superioara si inferioara dar si ventilatorul, pentru a obtina o temperatura uniforma in cuptor. Acest program va da posibilitatea de a frige sau coace alimente cu aceasi temperatura de gatire pe mai multe nivele, simultan.
Grill: sau grill mic, functioneaza mijlocul elementului de grill, deci pentru alimente plate in cantitati mici, asezate in mijlocul raftului
Grill mare: functioneaza intreaga suprafata de grill, ideal pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari.
Pizza: va functiona elementl inferior, alaturi de grill-ul mic, fiind asistate de ventilator. Acest program este ideal pentru pizza, placinta umpluta, etc…
Incalzire de jos: program ideal pentru a coace prajituri cu baza crocanta sau tare.

La functii de coacere Electrolux EOB2200BOX sta destul de bine, caci cele 6 functii sunt suficiente pentru cei mai multi dintre noi, avem si cea prin Convectie care este un multe cazuri foarte utila – si se poate sa ne ajute sa economisim energie electrica deci bani.

Setarea cuptorului este foarte simplu, caci setam functia de coacere, temperatura, timpul si gata. Trei rotiri de butoane si cuptorul este functional!

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *