Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Housetech EH 11003 cu o capacitate de 36 litri

Cuptorul electric Housetech EH 11003 este unul dintre noile modele de cuptoare compacte cu care producatorul din Turcia urmareste sa intre pe piata romaneasca.

Cuptorul electric Housetech EH 11003 are un numar de trei functii:

 • incalzire jos: destinata prepararii produselor de patiserie sau a celor ce necesita rumenirea partii inferioare. Functioneaza rezistenta de sus;
 • incalzire sus. Functioneaza rezistenta amplasata in partea superioara. Este o functie destinata prepararii bucatilor de carne plate sau pentru coacerea partii superioare a preparatelor;
 • grill: functioneaza grill-ul amplasat in partea superioara a cuptorului. Este functia destinata prajirii carnatilor, a frigaruilor, sau a bucatilor mari de carne.

 

AICI APAR MULTE OPINII SI REVIEW-URI

 

Volumul interior este de 36 de litri si este suficient pentru a ne oferi posibilitatea prepararii simultane a mai multor feluri de mancare.

Temperatura interioara se poate regla cu ajutorul unui termostat in gama cuprinsa intre 90 – 320 grade Celsius, fiind un interval destul de mare, si o temperatura maxima, care oricum nu va fi folosit.

Cuptorul este prevazut cu un numar de sapte trepte de temperatura presetate.

Accesoriile sunt formate dintr-o tava de copt, tava pentru pizza si un gratar din sarma cromata.

Timerul ne ajuta sa selectam durata de preparare a produselor si poate fi reglat pana la o durata maxima de 90 de minute, asta deoarece cele 90 de minute a devenit un fel de standard la cuptoarele electrice independente.

La sfarsitul acestei perioade cuptorul se opreste automat, iar un led luminos de culoare rosie ne atrage atentia asupra acestui lucru.

Elementele de incalzire sunt din otel inoxidabil, iar cele din partea inferioara sunt acoperite, astfel tavile se pozitioneaza mult mai stabil si sunt mai protejate din punct de vedere termic.

Butoanele rotative prin care se controleaza reglajele cuptorului sunt din inox si sunt folosite la controlul temperaturii interioare, reglarea timerului si selectarea functiilor.

Pe partea inderiara a sticlei avem un „indrumator” pentru prepararea diferitelor tipuri de mancare, afisand tipul mancarii preparate, durata recomandata de coacere, dar si temperatura recomandata, cum ar fi: pestele sa se prepare timp de 25-35 de minute, la o temperatura de 230°C, pizza la 230 °C si tot 23-35 de minute, pui intreg la 250°C timp de 50-60 de minute.

Cuptorul electric Housetech EH 11003 are o greutate de 7,6 kilograme, dimensiunile de 31 x 52 x 43 (cm) si o putere electrica instalata de 1500 wati.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

6 Responses to Housetech EH 11003 cu o capacitate de 36 litri

 1. Bogdan says:

  Buna seara. M-ar interesa manualul/ cartea tehnica pentru modelul Housetech 15007 , dar nu il vad pe site-ul dvs. , si ma gandesc ca sunt destul de similare modelele, deci si manualul de la Housetech EH 11003 ar fi util. Multumesc anticipat.

 2. Aschilean Viorel says:

  Am achizitionat cuptor housetech 11003 1500w 320 grd 36 lci timer.
  Solicit prospectul aparatului in format PDF sau Docx

 3. Crisan Nicolae says:

  Cum se poate obtine cartea tehnica, prospectul in format electronic?

 4. bireescu steluta estera says:

  va rog daca se poate prospectul si cartea tehnica in format electronic. Multumesc

 5. mariana vintila says:

  cum functioneaza acest cuptor housetech cu doua plite, de 40 l,deoarece nu ma descurc, nu a avut prospect sau carte tehnica,
  va rog,
  de provenienta made in turkey.
  va multumesc

 6. munteanu eugen says:

  Buna ziua,am primit un cuptor electric Housetech de la o matusa si nu are carte tehnica.va rog daca e posibil un prospect sau o carte tehnica pentru modelul HF 11003 1500w 36L 320 grade.Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *