Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Gateste cu abur cu modelul profesional Electrolux Sous Vide EOB9956VAX

Electrolux Sous Vide EOB9956VAXProbabil ca cei mi multi dintre noi nu-si permit un cuptor profesional precum Electrolux Sous Vide EOB9956VAX, insa merita vazut ce stie, si unde a avansat tehnologia la cuptoarele electrice. Functia de gatit cu abur este prezent acum si la modele mai ieftine, insa acesta are 5 moduri diferite de gatire in acest fel – cu diferite nivele de umiditate si chiar gatire cu abur sub vid! In total are 26 de functii de gatire dintre care putem sa alegem, si nu cred ca putem sa ne gandim si la alte moduri de preparare, insa are si 4 functii de curatare!

 

AICI DEOBICEI GASITI SI ALTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

Functii de gatire la  Electrolux Sous Vide EOB9956VAX:

Gratinare: Pentru rumenirea preparatelor precum lasagna sau cartofi gratinati fiind adecvat pentru gratinare si rumenire.
Preparate congelate: pentru prepararea mancarurilor congelate cum ar fi cartofi prajiti.
Grill: pentru prepararea la grill a alimentelor mari
Grill rapid: pentru alimente plate
Incalzire sus/jos: incalzire de sus di jos pentru coacere si frigere pe un singur nivel
Pizza: defapt incalzire sus/jos cu ventilare, fiind ideal pentru pizza.
Gatire intensiva: Frigere cu aer fierbinte pentru bucati mai mari de carne rosie sau de pasare cu os pe o pozitie a raftului. De asemenea, este adecvat pentru gratinare si rumenire.
Aer cald: pentru prepararea mancarurilor pe mai multe nivele simultan.
Gatire cu abur: 100% abur pentru prepararea legumelor, pestelui, cartofilor, orezului, pastelor sau a garniturilor speciale.
Umiditate medie: Acesta combina aburul cu aerul fierbinte si este adecvat pentru a gati carne rosie fiarta si inabusita.
Umiditate ridicata: nivel ridicat de umiditate pentru preparate delicate
Gatire sub vid: Gatitul in vacuum cu abur la temperatura redusa pentru carne, peste, fructe de mare, legume si fructe. Alimentele trebuie sa fie sigilate in vid in pungi de plastic inainte de utilizarea acestei functii
Coacere paine: pentru a coace paine cu o repriza de abur la inceput pentru o coaja crocanta
Gatire la temperatura scazuta: pentru o preparare lenta a fripturilor.
Incalzire de jos: pentru reincalzirea alimentelor sau pentru a conserva.
Aer cald umed: Pentru coacerea cu economisirea energiei sigatirea in principal al articolelor de brutarie uscate si pentru coacerea in forme pe o pozitie a raftului.

electrolux EOB9956VAX interiorSi moduri pentru specialitati:

Uscare: pentru a deshidrata fructele si legumele
Decongelare pentru a grabi procesul de decongelare
Mentine cald: pentru a pastra mancarea calda
Regenerare cu abur: reincalzire cu abur direct pe farfurie pentru alimete gatite anterior
Incalzire farfurie: pentru a preincalzi faarfuria inainte de servire
Aluaturi: pentru cresterea controlata a aluaturilor dospite inainte de coacere
Preparare iaurt: aceasta funtie poate fi folosita pentru prepararea iaurtului
Pastreaza cald: pentru muraturi

La curatire avem modul de Clatire, Decalcifiere, Curatare cu abur si curatare cu abur Plus.
Si daca nu stiti ce mod sa folositi pentru gatire, Electrolux Sous Vide EOB9956VAX are si 11 retete, cu ajutorul caruia gatirea va fi mai usoara ca niciodata. Selectati retata, cantitatea si gata. Aveti separat pentru Peste, Gaina, Carne,Pizza, Prajituri, Meniuri la cuptor, Feluri de mancare, Legume, Creme si Terrine, Paine si chifle.

Totodata are si sonda pentru alimete, pentru a sti temperatura preparatelor din cuptor (deobicei folosit la carne).

Dupa ce va familiarizati cu meniurile de pe displayul mare color va fi foarte usor folosirea acestui cuptor, insa nu uitati ca este deja un model profesional, deci si pretul lui este pe masura.

 

VEZI CEL MAI MIC PRET ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *