Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EZB5430ANX un model accesibil

Electrolux EZB5430ANX un model accesibil
3.4 (68.75%) 16 vote[s]

Cuptorul electric incorporabil Electrolux EZB5430ANX este un cuptor din gama medium apartinand producatorului suedez, fiind un ajutor care trebuie luat in considerare tinand cont de raportul pret / calitate oferit.

Produsul prezinta o singura rezistenta sub forma de inel care difuzeaza caldura in mod uniform in cuptor, asigurand in acelasi timp o economie de energie electrica.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL

 

Cuptorul electric incorporabil Electrolux EZB5430ANX are 7 functii:

 • incalzire sus / jos: functie ideala pentru a coace sau praji alimentele folosind un singur nivel;
 • incalzire sus: functie utilizata pentru a rumeni painea, prajiturile si produsele de patiserie si pentru a termina alimentele deja gatite;
 • incalzire jos: functie ideala pentru a coace prajituri cu coaja crocanta si pentru conservarea alimentelor;
 • grill: folosita folosita la frigerea la gratar a alimentelor plate si pentru paine prajita;
 • grill rapid: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari si pentru paine prajita;
 • aer cald: folosita pentru pregatirea produselor coapte in forme utilizand un singur raft al cuptorului, astfel se realizeaza o economie de energie in timpul gatitului;
 • decongelare: functie folosita pentru decongelarea alimentelor.

Cuptorul este o imbinare de sticla transparenta si inox antiamprenta, contrastul acestora avand un impact vizual deosebit de atractiv.

Controlul cuptorului se realizeaza cu ajutorul a doua butoane retractabile folosite la controlul temperaturii si la selectarea functiilor si a unei interfete cu ecran led care are o functie speciala de numaratoare inversa.

Afisajul are si trei butoane:

 • minus si plus pentru setarea ceasului;
 • ceas pentru a seta o functie a ceasului

Tot pe panoul de control se gasesc doua indicatoare luminoase, cel din stanga fiind pentru temperatura, iar cel din dreapta fiind simbolul care indica alimentarea cuptorului.

Volumul cuptorului este de 57 de litri, suficient pentru prepararea mancarurilor utilizand cele doua nivele de coacere, cavitatea avand in partea superioara doua ghidaje telescopice.

Cuptorul este construit dintr-un email foarte lucios de care mancarea nu se poate lipi, facand astfel intretinerea deosebit de facila, gama de temperaturi prezenta fiind intre 50 – 250 grade Celsius, cuptorul avand un sistem special de control numit Thermotimer.

Usa are un sistem de deschidere batant, si poate fi scoasa pentru a inlesni curatarea (de remarcat ca si partea interioara de sticla se poate scoate in mod independent de usa).

Eset prezent timerul care asigura reglarea duratei de timp in care sa fie preparate produsele, cuptorul fiind un consumator rezonabil de energie electrica, fiind incadrat in clasa A.

Iluminarea se face prin intermediul unui bec conventional pozitionat pe peretele din spate al cavitatii (care se poate utiliza si independent de pornirea cuptorului), ventilatorul avand dublu rol, de racire (pornind automat atunci cand cuptorul se opreste) si pentru prepararea produselor.

Sistemele de siguranta nu sunt neglijate, facandu-si simtita prezenta blocarea accesului copiilor si un termostat de siguranta care intervine in momentul in care cuptorul se supraincalzeste.

Cuptorul electric incorporabil Electrolux EZB5430ANX este insotit de o tava din email negru pentru prajituri, o tava colectoare tot din email negru si un gratar cromat pentru grill.

Produsul are dimensiunile de 50 x 594 x 560 si o putere electrica instalata de 2500 de wati.

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

 

2 Responses to Electrolux EZB5430ANX un model accesibil

 1. Pasca Petru says:

  Electrolux EZB5430ANX

  Rog Manual cuptor (cumpărat deja)
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *