Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EOC5851AOX un model din categoria premium

Electrolux EOC5851AOXCuptorul electric Electrolux EOC5851AOX este unul din cele mai avansate modele al acestui producator de electrocasnice, avand un numar impresionant de mare de functii de coacere, chiar si gatire asistata, in care precizam cuptorului ce preparam, si in ce cantitati, iar el face toate setarile (precum cele de timp, temperatura). Si nu numai numarul functiilor de coacere este mare la acest cuptor, ci si functiile aditionale pe care le ofera, de la selactarea limbii, luminozitate ecran, contrast ecran, setari de avertizare, extindere timp de coacere, etc. Totodata este important si prezenta senzorului ce masoara temperatura din zona de mijloc a carnii, sau mai bine zis Sonda.

AICI MAI APAR SI ALTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Functiile de coacere la cuptorul Electrolux EOC5851AOX, prezentate scurt, caci sunt multe:

Aer cald: pentru coacerea pe trei pozitii ale raftului simultan.
Pizza: pentru a prepara alimente ce necesita o rumenire mai intensa si o baza crocanta
Caldura de sus+jos: pentru a coace si a praji pe o singura pozitie a raftului
Gatire la temperatura scazuta: pentru a prepara friptura foarte frageda si fara grasime
Incalzire inferioara: pentru coacerea prajiturilor cu baza crocanta.
Aer cald (umed): pentru a economisi energie cand coaceti si gatiti produse coapte fara aburi.
Prajire Eco:functie ce va permite sa optimizati consumul de energie in timpul gatirii, insa trebuie sa consultati manualul de utilizare, caci e mai complicat..
Preparate congelate: pentru a gati mancaruri semiprepapate congelate precum pizza, cartofi prajiti.
Grill: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mici, caci functioneaza doar mijlocul grill-ului
Grill rapid: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari
Gatire intensiva: Pentru a frige bucati mari de carne, cu os, va funtiona elementul de grill amre alaturi de ventilator.
Coacere paine: pentru coacerea painii, vor funtiona elementele de incalzire inferior/superior
La gratar: pentru rumenite si prepararea mancarurilor precum lasagnea sau cartofi gratinati
Alutauri: pentru cresterea aluatului cu drojdie, inainte de servire
Incalzirea farfuriei: pentru a pre-incalzi farfuria inainte de servire
Conserve: pentru muraturi, si conserve
Uscare: pentru a usca fructele si legumele feliate
Mentine cald: pastreaza cald mancarea deja gatita
Decongelare: pentru a dezgheta alimentele congelate

Pentru a nu ma tot repeta daca e folosit sau nu ventilatorul, 11 programedin cele enumerate mai sus utilizeaza si ventilatorul.
In meniu mai regasim functii precum curatarea pirolitica, dar si Semnaul de curatare – care va reaminteste ca trebuie sa curatati aparatul, Setari de favorite, Gatire + pastrare la cald pastreaza alimentele preparate calde la 80 °C timp de 30 de minute, Programare timp cacere etc.

In mare cam asta contine meniul minunatului cuptor Electrolux EOC5851AOX, care este destul de complex pentru cei care nu au avut pana acum un cuptor electric digital, caci afiseaza functia de gatire, timpul, incalzirea, temperatura, durata unei funtii si ora de sfarsit a acestuia.

Inainte de prima utilizare va sfatuiesc sa cititi tot manualul de utliziare, caci sunt multe optiuni la acest cuptor, pe care trebuie sa le stiti, dupa care coacerea va fi floare la ureche.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *