Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EZB3410AOK cu capacitate mica

Electrolux EZB3410AOKElectrolux EZB3410AOK este un cuptor incorporabil de mici dimensiuni, adica de 57 de litri, ceea ce inseamna ca are 2 nivele de coacere (si nu trei cum au cele cu capacitate mare) insa deoarece nu este un model invechit, are program de gatire pe 2 nivele simultan, deci puteti sa preparati si cantitati mari de mancaruri. Deobicei eu prefer cuptoarele mici, caci ocupa mai putin spatiu, consuma mai putin, si sincer nu gatesc portii aa de mari incat sa prepar deodata pe trei nivele aceasi mancare, sau mancaruri care necesita aceasi temperatura de coacere.
La numarul functiilor sta destul de bine, caci are in total 8 – insa unul dintre ele este functia Bec, deci nu are nici o legatura procesul de coacere.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 7 functii de coacere al cuptorului Electrolux EZB3410AOK:

Caldura de sus si jos: pentru a coace si a praji alimente pe un singur raft
Caldura superioara: pentru a termina alimentele deja gatite, sau a rumeni paine.
Caldura inferioara: pentru prajituri sau cum ne-am obisnuit cu un cuptor de gaz, caci caldura vine de jos
Grill: sau mai bine zis grill mic, ideal pentru paine prajita sau a coace la gratar alimente plate sau carnociori.
Grill rapid: sau grill mare, pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari.
Aer cald: va functiona atat cele doua elemente de incalzire superioare si inferioare, cat si ventilatorul, pentru a distribui uniform caldura din interiorul cuptorului. Acest program este ideal pentru a coace simultan pe doua pozitii ale raftului (trei oricum nu aveti, caci e vorba de un cuptor micut) a aceluiasi tip de mancare, sau mancaruri ce necesita aceasi temperatura de coacere.
Decongelare: pentru a grabi procesul de decongelare a alimentelor

Deoarece are afisaj LCD este foarte usor utilizarea cuptorului, si a functiilor de ceas, care ne ofera posibilitatea de a programa timpul de functionare a cuptorului. Astfel putem sa incepem imediat procesul de coacere, la un timp predefinit, sau putem sa setam cand sa termine, si cuptorul va calcula timpul cand trebuie sa porneasca. Iti vin musafiri la 6? pune mancarea in cuptor, seteaza timpul de sfarsit si timpul total de coacere, si mancarea va fi gata la 6 fix, chiar daca tu ai facut acest proces la ora 12..

Si ca EZB3410AOK sa arate bestial pe langa butoane rectractabile acesta este negru complet, ceea ce poate fi incorporat intr-o bucatarie si foarte moderna dar si retro.
Daca uiti de cuptor, acesta va semnala acustic termnarea programului, deci poti sa stai linistita fara griji. Si deoarece este un cuptor micut ( de 57 litri), are un consum mai mic de energie, de 0.79 kWh si o putere maxima de 2500W.
Cuptorul are si o asa numita curatare pirolitica, in manual il gasiti sub numele de preincalzire (insa tot procesul tine cam 90 de minute), prin care se ard grasimile ramase de dinainte.

Chiar daca deobicei se prefera si se cumpara cuptoarele mari, cele mici sunt din mai multe puncte vedere mai practice, caci oricum nu o sa folositi spatiul dintr-un cuptor de 75 de litrii…

 

DEOBICEI CEL MAI BUN PRET PENTRU ACEST MODEL IL GASESTI AICI

 

One Response to Electrolux EZB3410AOK cu capacitate mica

  1. Rosu cornelia says:

    Dimensiuni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *