Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

EZC2430AOX de la Electrolux – un model foarte bun la pretul actual

Electrolux EZC2430AOXLa prima vedere Electrolux EZC2430AOX pare un model “oarecare”, insa la pretul pe care il are stie mult mai multe decat ne-am asteptat. Are un numar mare de functii de gatire, 9 mai precis la care se adauga si autocuratarea pirolitica. Am precizat separat autocuratarea caci multi producatori o afiseaza la functia de cuptor, ceea ce si este, insa este confundat numarul functiilor cu numarul programelor de gatire. EZC2430AOX are deci 9 programe de coacere, 10 functii.
Totodata cuptorul are optiunea de propunere automata a temperaturii de gatire, odata ce ati selectat programul de coacere.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Cele 9 programe de coacere la cuptorul incorporabil Electrolux EZC2430AOX:

Incalzire jos : Pentru a coace prajituri cu coaja crocanta si pentru a conserva alimentele
Gatire conventionala / traditionala : Pentru a coace si a praji alimente pe 1 pozitie a raftului, va functiona elementul de incalzire inferioara cat si cel superioara
Dezghetare : Pentru a decongela alimente congelate.
Gatire cu ventilatie : Pentru a frige sau coace alimente cu aceeasi temperatura de gatire, pe mai multe nivele, fara transfer de aroma.
Gril rapid : Pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari si pentru paine prajita
Gril :Pentru frigerea la gratar a alimentelor plate si pentru paine prajita.
Mentinere la cald : Pentru a pastra mancarea calda.
Carne : Pentru a prepara fripturi fragede si suculente.
Gril turbo : Pentru a frige bucati mai mari de carne rosie sau de gaina cu os pe 1 nivel al raftului. De asemenea, pentru gratinare si rumenire
Si functia de curatare pirolitica, ceea ce arde grasimile la o temperatura ridicata, nu ramane altceva de facut sters cu o laveta umeda cenusa ramasa in cuptor.

Functii legate de ceas le are pe toate, adica setare ora curenta, setare alarma, durata de coacere, timpul inceperii programului, sau cel de sfarsit. Astfel se poate considera ca este programabila, caci puteti selecta timpul de coacere alaturi de timpul sfarcit, astfel alimentele vor fi gata de servire exact cand aveti progrmata masa.
Puterea maxima a cuptorului este de 2515W, capacitate de 57 litri, si un consum de energie in stand-by de 0.99.

 

DEOBICEI AICI GASITI SI ALTE OPINII SI INFORMATII DESPRE ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *