Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

EOC3430COX cu 9 functii

electrolux EOC3430COXDesi nu pare un model supersofisticat, cuptorul incorporabil Electrolux EOC3430COX ofera mult mai mult decat s-ar crede despre el, mai ales ca are un pret destul de mic in comparatie cu alte modele de la alti producatori, care ofera aceasi specificatii tehnice. In prima faza trebuie sa amintim eficienta energetica care este de A-20% – deci cu 20% mai eficient decat unul A, insa sa nu uitam ca oficial cuptoarele electrice au eficienta maxima de A – care se poate trece pe ele (ca si cum nu ar fi updatat noilor tehnologii clasele energetice pentru aceste aparate).

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Functii de coacere avem pedeplin la Electrolux EOC3430COX, si anume 9 la numar:

Aer cald: defapt vor functiona atat elemtele de incalzire superioare si inferioare alaturi de ventilatorul din spate pentru a obtine o temperatura uniforma in cuptor. Este programul care poate fi folosit pentru coacere pe maxim 3 nivele – simultan, caci cuptorul are un volum util mare, de 74 de litrii.
Pizza: functioneaza elementul de incalzire inferioara alaturi de ventilator, este ideal pentru pizza si mancaruri care necesita o rumenire mai intensa.
Incalzire sus+jos: functioneaza ambele elemente de incalzire de sus si de jos, este folosit maialaes la prajituri.
Incalzire jos: pentru a praji sau a coace prajituri cu coaja crocanta sau uscata
Decongelare
Grill:pentru paine prajita, sau frigerea la gratar a alimentlor plate in cantitati mici.
Grill rapid: pentru alimente plate in cantitati mari, caci functioneaza tot gratarul
Gatire intensiva: pentru a frige bucati mari de carne sau de pui pe 1 pozitie a raftului. De asemenea, pentru gratinare si rumenire. alaturi de grill-ul mare va functiona si ventilatorul.
Curatare pirolitica: cuptorul se incalzeste la aproximativ 500 de grade pentru a arde grasimile din interiorul sau.

Deoarece are afisaj electric avem si optiuni de setare a timpului, setarea inceperii orei de functionare, dar si terminarea perioadei de gatire, astfel putem sa-l programam de exemplu sa inceapa peste 2 ore se sa termine dupa 3 ore de functionare, si pana cand ajungem noi acasa totul e gata facut!
Si daca aveti copul si vreti sa instalati cuptorul cat mai sus ca sa nu se arda la mana, nu este nevoie de acest lucru, caci usa cuptorului EOC3430COX este izolat perfect, si temperatura ecestuia nu va fi nicodata mai mare cu 20°C fata de temperatura camerei!

 

ALTE PARERI MAI GASESTI SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *