Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EOA3454AOX cu program de gatire cu abur

Electrolux EOA3454AOXCuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX este un model destul de avansat din mai multe puncte de vedere, caci are 10 functii, autocuratare catalitica, are program pentru coacere simultana pe trei nivele si ceea ce il face cu adevarat interesant este functia de gatire cu abur, sau cum apare pe mai multe site-uri functia Plus Steam!

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 10 functii al cuptorului Electrolux EOA3454AOX:

Desi nu e functie de gatire este enumerat printre functiile acestui model :Bec
Incalzire supreioara-inferioara: deobicei ercomandat pentru prajituri caci functioneaza elemetele de incalzire de sus s de jos
Incalzire superioara: pentru rumenire finala sau paine prajita
Incalzire inferioara: programul clasic ca la cuptorul de gaz, caldura vine de jos.
Grill: sau grill mic, ideal pentru a frige alimente in cantitati mici si plate.
Grill Mare: va functiona grillul mare astfel puteti frige cantitati mai mari de carne (tot plate) sau carnaciori.
Intensiv: defapt e grill mare cu ventilator, ideal pentru bucat mari de carne (si cu os), caci caldura e ventilata uniform.
Convectie /Gatire cu abur: functioneaza elementul de incalzire din spatele cuptorului, ideal pentru prepararea simultana pe mai multe nivele a mancarurilor care necesita aceasi temperatura de coacere. Pentru gatire cu abur trebuie sa apasati si butonul din dreapta panoului de comanda. Trebuie sa turnati 250 ml de apa pe fundul cuptorului (in cuptorul rece!)
Pizza: program ideal pentru prepararea de pizza, sau a mancarurilor cu baza crocanta.

Pentru autocuratare sau arderea grasimilor care au ramas de la functii de coacere precedente trebuie sa urmati urmatorii pasi:
setati la temperatura maxima functia de incalzire superioara-inferioara timp de 60 de minute
setati pe temperatura maxima functia de grill timp de 15 minute
setati pe temperatura maxima functia gatire cu abur timp de o ora.

Probabil vi se pare lunga si anevoioasa tot procesul acesta, insa nu trebuie sa frecati si sa dati cu chimicale in interiorul cuptorului pentru ca acesta sa devina curata, deci merita “osteneala”.
Fiind un cuptor cu afisaj electric este foarte usor sa setam timpul de coacere, timpul de incepere a programelor sau timpul cand sa termine (pentru o gatire ulterioara, sau pentru a fi gata exact la timpul selectat.)
Geamul este destul de usor sa-l scoateti din usa, asta daca doriti sa-l curatati si separat, insa recomandam sa solicitati ajutorul sotului pentru acest proces.
Electrolux EOA3454AOX nu este cel mai ieftin model la momentul actual (insa printre cele mai ieftine care au gatire cu abur), insa cu optiunea de gatire cu abur isi meritata banii.

 

CEL MAI MIC PRET DEOBICEI O GASESTI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *