Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EOB5450AOX cu eficienta energetica ridicata

Electrolux EOB5450AOXCuptorul incorporabil Electrolux EOB5450AOX este un model cu o capacitate mare, de 74 de litri, ideal pentru cei care vor sa pregateasca mancaruri in cantitati mari (asta nu inseamna ca vreti sa va deschideti brutarie, ci doar faptul ca daca doriti sa preparati ceva pentru 5-6 persoane, atunci volumul acestui aparat va va permite acest lucru, aveti posibilitatea de coacere pe trei nivele simultan) si totusi are o eficienta energetica ridicata de A-20%. Daca il vedeti in magazine i se afiseaza eficienta energetica de A, caci momentan cuptoarele electrice pot fi etichetate cu aceasta valoare maxima, insa tehnologia a avansat asa de mult incat producatorii afirma cad au deja modele care consuma cu 10 sau 20% mai putin curent decat clasa A.

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET DESPRE ACEST MODEL

 

Daca la volum si eficienta energetica Electrolux EOB5450AOX sta foarte bine, sa vedem functiile cuptorului, caci acestea sunt cele mai importante. Pe site-uri o sa vedeti ca are 9 funtii, insa are doar 8 functii de coacere, caci prima functie este cea de iluminare, ceea ce nu are legatura cu programle de coacere.

Cele 8 functii de coacere la cuptorul electric Electrolux EOB5450AOX:

Aer cald: programul cu ajutorul caruia puteti prepara alimentele simultan pe toate cele trei nivele ale cuptorului, caci temperatura pe cele trei nivele va fi identica.
Pizza: pentru a prepara pizza, sau mancaruri care necesita o rumenire mai intensa si o baza crocanta.
Caldura de sus si jos: deoarece caldura cine de la elementele de incalzire inferioare si superioare este un program ideal pentru aproape orice fel de mancaruri.
Incalzire inferioara: deobicei se foloseste pentru prajituri cu coaja crocanta.
Decongelare
Grill: sau grill mic, pentru frigerea la gratar a alimentelor plate dar si pentru rumenire
Grill rapid: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari
Gatire intensiva: pentru bucati mari de carne.

Functiile cuptorului sunt suficiente, iar ceea ce priveste functiile legate de ceas, si acesta satisface nevoile legate de un cuptor “mid class”. Avem posibilitatea de a m,odifica ora, a seta cronometrul de a seta durata de functionare a cuptorului, dar si ora de oprire a acestuia. Setand durata de preparare si durata sfarsit defapt putem sa programam cuptorul si pentru o functionare ulterioara, sau cum multi il intituleaza : programarea cuptorului.
Pentru multi e important si deobicei intreaba daca sinele sunt telescopice sau nu, la EOB5450AOX sunt sine telescopice. Geamul cuptorului este compus din mai multe straturi, deci cel exterior nu va fi foarte cald cand este folosit cuptorul, si cel din interior poate fi scos pentru o curatare si mai eficienta.

 

CEA MAI BUNA OFERTA DEOBICEI O GASESTI AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *