Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

EOC6631AOX cu abur

Electrolux EOC6631AOXCuptorul incorporabil electric Electrolux EOC6631AOX este una din putinele modele existente pe piata care poate gati cu abur. Acest lucru este posibil deoarece are un rezervor cu apa pe care trebuie sa-l umpleti (cam 900ml) si care este suficient pentru aproximativ 60 de minute de gatit. Si daca are functie speciala precum cel amintit mai devreme, are si 8 functii de gatit plus autocuratare pirolitica, termostat pentru carne (sonda pentru alimente), si totodata aveti posibilitatea de a gati pe maxim 3 nivele deodata.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 9 functii de coacere la Electrolux EOC6631AOX:

Incalzire rapida: pentru a reduce timpul de incalzire a cuptorului
Aer cald: defapt functioneaza ambele elemente de incalzire (cea inferioara si cea superioara) alaturi de ventilator, pentru a obtine o temperatura uniforma in orice punct a cuptorului. Astfel este posibil gatirea pe pana la 3 nivele.
Pizza : functioneaza elementul dde jos alaturi de ventilator, ideal pentru mancarurirle care necesita o rumenire mai intensa si o baza mai crocanta
Caldura de sus + jos: pentru a praji si a acoace alimentele (deobicei folosit la prajituri)
Incalzire de jos: pentru prajituri cu coaja crocanta
Decongelare: pentru a dezgheta alimentele
Grill: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate
Gatire intensiva: defapt e grill-ul mare alaturi de ventilator, ideal pentru a frige bucati mari de carne
Aer cald+ Abur: programul special cu aburi, care necesita umplerea rezervorului cu apa. Nivelul apei in rezervor este afisat pe LCD. Temperatura recomandata este intre 130 si 230 de grade.
Curatare pirolitica: cuptorul se incalzeste aproape la 500 de grade, arzand astfel orice fel de rest din cuptor, nu ramane decat cenusa, care poate fi indepartat foarte usor cu un burete umed.

 

Fiind un model avansat, EOC6631AOX are si sonda pentru alimente, care va ofera o imagine virtuala a interiorului mancarii dumneavoastra pentru a sti cum este gatita. In plus, senzorul va anunta cand este gata mancarea, deoarece la folosirea sondei se va seta temperatura din cuptor si temperatura din interiorul mancarii, temperatura care cand se atinge va suna o “alarma”, astfel stim ca mancarea e gata.
Avand afisaj electronic, avem posibilitatea de a seta Ora curenta, Cronometru (numaratoare inversa de la maxim 24 de ore) – care nu are nicio legatura cu functionarea cuptorului, durata de functionare a aparatului, precum si Sfarsitul programului de coacere, deci putem programa aparatul pentru o gatire ulterioara pe un interval de timp setat de noi.
Avem si blocare acces copii, insa mai important este Oprirea Automata, care opreste cuptorul daca dupa o perioada de timp in functiune a cuptorului si nu modificat nicio setare (adica nu va functiona maimul de 12 ore la temperaturi cupreinse intre 30-115 grade, sau mai mult de 3 ore la temperaturi de peste 250 de grade).

 

VEZI AICI CEL MAI BUN PRET LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *