Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Electrolux EOA2400AOK cu capacitate mare si totusi cu eficienta energetica ridicata

electrolux EOA5400AOKNu multi producatori reusesc sa aiba modele de cuptoare electrice care sa aiba capacitate mare si in acelasi timp si o eficienta energetica ridicata, insa Electrolux are cateva modele de acest tip, cum este si EOA2400AOK. Principalele caracterisitici al acestui cuptor: capacitate mare de 74 litri (volum net), pana la 9 niveluri pentru rafturi, program special pentru gatirea pe mai multe nivele simultan, afisaj LCD, posibilitate de programare a timpului de coacere, eficienta energetica ridicata, functii de coacere suficiente.

 

VEZI AICI SI ALTE PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 6 functii ale cuptorulu Electrolux EOA2400AOK:

Incalzire inferioara: poate fi folosit pentru a coace prajituri cu baza crocanta sau tare, caci functioneaza doar elementul de incazlire de jos.
Gatire conventionala (incalzire inferioara si superioara): ideal pentru a coace si a praji pe un singur nivel al cuptorului
Gatire prin convectie: ideal pentru majoritatea cazurilor de coacere, dar si coacerea simultana pe mai multe nivele, caci vor functiona elementele de incalzire superioara si inferioara, alaturi de ventilator, care distribuie uniform aerul cald in cuptor.
Grill mic: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mici. Atentie va functiona doar partea din mijloc a grill-ului!
Grill rapid: sau grill mare, functioneaza in totalitate elemetul de incalzire Grill, pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari.
Pizza: defapt functioneaza elelemtul inferior, grill-ul mic si ventilatia.

Poate ca pentru unii dintre Dvs ar fi fost importanta si funtia de dezghetare, insa acesta nu este prezent, si multi cred ca aceasta funtie are rezultate bune. La toate marcile de cuptoare electrice funtia de dezghetare NU inseamna ca se si incalzeste, ci doar faptul ca ventilatorul circula aerul in jurul alimentelor, deci ….

Revenind la Electrolux EOA2400AOK : deoarece are afisaj lcd, se poate regla cu usurinta timpul de inceput, timpul de coacere, si timpul sfarsit, adica se poate si programa pentru o funtionare ulterioara ca sa termine la ora setata. Functia de cronometru e prezent si el, insa deobicei nu prea este folosit, caci nu are legatura cu functionarea cuptorului (asa este la orice marca care are functie de cronometru.) Puterea maxima a cuptorului este 2780, deci suficient pentru a putea prepara deodata mai multe feluri de mancare care necesita aceasi temperatura de coacere!

Daca nu va trebuie un cuptor super-high-tech, care are retete predefinite, cantareste greutatea alimentelor si seteaza totul de capul lui, ci unul normal la un pret bun, atunci EOA2400AOK poate fi una din alegerile pe care vi le pot recomanda.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *