Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Orion OCH-6622 Cuptorul potrivit pentru mese sanatoase

O dieta sanatoasa este mai mult decat necesara in conditiile actuale de viata, iar cuptorul electric independent Orion OCH-6622 ne va ajuta sa preparam preparate gustoase si sanatoase intr-o perioada relativ scurta de timp.

Orion OCH-6622 este un cuptor ultramodern de ultima generatie si este dedicat persoanelor ce isi doresc o hrana delicioasa la un nivel de calitate de exceptie, preparata intr-un cuptor cu un design desprins parca din filmele de fictiune ce va atrage privirile si invidia prietenilor nostri indiferent de locul unde va fi amplasat.

Mesele sanatoase nu sunt deloc greu de pregatit

Cei 1400 wati ai cuptorului ne asigura ca preparatele noastre vor fi gatite uniform si in profunzime, iar timpul de asteptare va fi redus la paharul de vin pe care il vom consuma inaintea cinei.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Capacitatea aparatului este insa de numai 12 litri (dimensiunea vasului este de 15 centimetri inaltime si un diametru de 30 centimetri), dar acest lucru nu deranjeaza foarte tare datorita faptului ca produsele nu mai au nevoie de vase si vor fi asezata direct in vasu cuptorului.

Gustul minunat al produselor este insa rezultatul ventilatorului cu care este echipat cuptorul, ce are rolul de a creea efectul de convectie al aerului cald. Aceasta inseamna ca aerul cald va fi dirijat uniform in interior, invaluind din toate partile produsele pe care dorim sa le gatim si asigurandu-le o preparare in profunzime.

Mai mult decat atat, gatirea cu aer cald va topi grasimile aflate in straturile superioare ale carnii si va reduce colesterolul oferindu-ne astfel o masa sanatoasa.

Efectul de convectie ne ofera si o economie insemnata de timp si de energie electrica, deoarece cuptorul cu halogen va fi mentinut in permanenta cald iar rezistentele nu vor mai functiona foarte mult timp. In sprijinul afirmatiei de mai sus vin studiile efectuate de catre specialistii britanici ce ne demonstreaza ca acest tip de cuptor are o eficienta energetica mare si consuma cu pana la 20 % mai putina energie electrica.

Asa dupa cum stim cu totii, caldura excesiva si timpul prelungit de preparare al alimentelor sunt principalii dusmani ai vitaminelor si proteinelor, iar pastrarea calitatilor nutritive a fost preocuparea principala a echipei ce a proiectat acest cuptor cu halogen.

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

 

Aceste probleme au fost eliminate datorita controlului precis al temperaturii din cuptor si a temperaturii mai mici la care vom prepara hrana. Acesti parametrii, impreuna cu timpului redus necesar gatirii produselor duc in final ca un gust minunat si mancaruri mult mai sanatoase decat media.

Cuptorul ce ne poate salva sanatatea

Temperatura poate fi controlata extraordinar de precis datorita termostatului electronic inclus, iar plaja in care poate varia aceasta este intre 60 si 250 grade Celsius.

Controlul cuptorului cu halogen se face cu foarte mare usurinta datorita butoanelor mecanice amplasate in partea de sus a cuptorului ce sunt folosite pentru setarea temperaturii interioare si alegerea functiilor. Pentru ca tot am amintit despre functii este bine sa va spun ca Orion OCH-6622 este prevazut cu mai multe programe:

 • Decongelare;
 • Deshidratare si sterilizare;
 • Prajire;
 • Frigere (BBQ);
 • Poate fi folosit ca si cuptor cu microunde;
 • Cuptor cu convectie;
 • Aparat de gatit cu aburi;
 • Grill;

In plus, capacul cuptorului cu halogen poate fi folosit si pentru a acoperi alte vase.

Timerul cu care este prevazut cuptorul ne ofera posibilitatea de a regla durata de timp in care dorim sa preparam produsele. Acesta poate fi reglat in intervalul 0 – 60 minute.

Cuptorul se va ingriji si de integritatea alimentelor datorita faptului ca va emite un semnal acustic puternic la terminarea programelor de preparare a hranei, iar daca nu vom interveni sa il oprim acesta va inceta automat sa functioneze dupa o scurta perioada de timp.

Manevrarea cuptorului cu halogen se face extraordinar de usor si in siguranta, deoarece este prevazut cu doua manere generoase, ce ne feresc de contactul accidental cu suprafetele fierbinti.

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Accesoriile sunt numeroase, asa dupa cum ne asteptam. Acestea sunt formate din:

 • O tava perforata;
 • O tava rotunda;
 • Patru tepuse;
 • Cleste;
 • Furculita;
 • Inel de expansiune;
 • Gratar inalt;
 • Gratar jos.

Cuptorul Orion OCH-6622 are o greutate de aproximativ 7 kilograme.

 

 

3 Responses to Orion OCH-6622 Cuptorul potrivit pentru mese sanatoase

 1. Laurentiu says:

  Doresc si eu manual sau carte tehnica in format pdf .multumesc.

 2. Rauch Cătălina Andreea says:

  Doresc și eu un manual sau o carte pentru a învață să utilizez acest aparat mulțumesc frumos

 3. Buna ziua,am cumpărat un cuptor cu halogen și as dori și eu un manual sau un ghid de utilizare.Multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *