Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

EOA3400AOX impreuna cu plita EGG6343NOX

Electrolux EOA3400AOXDesi pachetul de cuptor incorporabil electric Electrolux EOA3400AOX impreuna cu plita pe gaz EGG6343NOX nu este una din cele mai ieftine combinatii, cuptorul reflecta dinplin pretul la care se comercializeaza, datorita faptului ca este facut din materiale de calitate, are un volum util de coacere mare de 74 de litrii, si programe de coaceer pentru orice fel de mancaruri.
Panoul de comanda este simplu si intuitic: un buton rotativ pentru selectarea functiei de coacere, un buton rotativ pentru selectarea temperaturii, si doua butoane mici de sub afisaj pentru selectarea timpului de coacere, respectiv pentru modificarea orei.

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL

 

Functiile de coacere la Electrolux EOA3400AOX:

Iluminare: desi nu este legat de coacere, tot se numara printre functii, este pentru a activa becul cuptorului fara nici o functie de gatit
Gatire conventionala – incalzire sus+jos: Pentru a coace si a praji pe un singur nivel al cuptorului. Elementele de incalzire aflate sus si jos functioneaza in acelasi timp.
Incalzire de sus: Pentru a termina alimentele deja gatite
Incalzire de jos: Pentru a coace prajituri cu baza crocanta sau tare
Grill (gratar): Pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mici in mijlocul raftului.
Grill rapid: Pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari, pentru a face paine prajita.
Gatire intensiva : Pentru a gati bucati mari de carne. Elementul gratarului si ventilatorul cuptorului functioneaza unul dupa celalalt si circula aerul cald in jurul alimentelor
Pizza: Pentru a face pizza, quiche sau placinta. Gratarul si elementul inferior furnizeaza caldura directa si ventilatorul asigura circulatia aerului fierbinte pentru a gati garniturile pentru pizza sau umplutura din placinta.

In ceea ce priveste functiile legate de timp, am ramas placut surprins caci la EOA3400AOX se poate seta:
– cronometru :pentru a seta timpul de numărătoare inversă. Această functie nu are nici o influentă asupra functionării cuptorului. (un fel de atentionare ca au scurs n minute)
– durata: pentru a seta cat timp trebuie sa functioneze aparatul
– sfarsit: pentru a seta ora cand sa se opreasca aparatul
– totodata se poate folosi simultan durata si sfarsit, astfel aparatul se va activa la timpul stabilit si dezactiva dupa durata de timp dat (un fel de programare).

Totodata acest model mai vine cu o functie speciala numita: suflanta cu aer rece.EGG6343NOX
Si deoarece e incorporabila, dimensiunile de spatiu incastrare IxLxA (mm) 600x560x550, aparatul in sine avand marimea de 594x594x568.

Plita pe gaz cu care se poate gasi la pachet este EGG6343NOX pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica din inox. Dimensiunile care trebuie decupata din blat: 480*560

OFERTA BUNA LA CELE DOUA PRODUSE GASESTI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *