Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Modelul retro Electrolux EOB3400BOR – negru

Electrolux EOB3400BORModelul de cuptor incorporabil Electrolux EOB3400BOR se distinge in primul rand prin design-ul sau rustic la care ajuta si culoarea neagra, avand un impact puternic asupra bucatariei, binenteles daca aveti si o mobila mai rustica, sau una foarte moderna. Insa accentul nu este numai pe design, caci are un numar indeajuns de programe de coacere – 8 la numar, avand si program cu ajutorul caruia puteti coace simultan pe 3 nivele, si desi are un ceas retro este posibil programarea timpului de coacere.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL AICI

 

Cele 8 functii de coacere la cuptorul electric Electrolux EOB3400BOR:

Deoarece apare la functiile cuptorului amintim si functia Bec, insa acesta nu este functie de coacere.
Incalzire inferioara si superioara: functioneaza elememtul inferior si cel superior de incalzire, se mai foloseset la acest tip de coacere denumirea de gatire conventionala
Incalzire de sus: deobicei folosit pentru a termina alimentele deja gatite, caci functioneaza doar elementul superior
Incalzire de jos: petru a coace prajituri cu baza crocanta.
Grill: sau grill mic, ideal pentru a frige alimente in cantitati mici si plate.
Grill rapid: sau grill mare, pentru a frige alimente in cantitati mai mari, dar tot plate.
Gatire intensiva: sau grill mare cu ventilator, ideal pentru a gati bucati mari de carne, caci aerul cald de la grill e circulat de ventilator in jurul alimentelor.
Gatire prin convectie/dezghetare: pentru a frige sau a coace alimente cu aceasi temperatura de gatire, pe mai multe rafturi (pana la trei) ale cuptorului. Daca doriti dezghetare, atunci setati butonul de temperatura pe pozitia oprit.
Pizza: functioneaza gratarul si elementul inferior, asistat de ventilator.

Deoarece are acelasi pozitie de setare atat dezghetarea cat si gatirea prin convectie putem sa zicem ca incorporabilul Electrolux EOB3400BOR are 9 functii de coacere, caci la cele mai multe modele de cuptoare aceste doua functii sunt separate!
Daca la functiile de coacere si design acest model sta destul de bine, nu trebuie neglijat nici volumul acestuia, caci este de 74 de litri, deci este una foarte mare.
Totodata la eficienta energetica sta iarasi destul de bine, caci desi oficial este de eficienta A, producatorul pretinde ca consuma cu 10% mai putin decat unul din categoria A (insa la cuptoare lectrice oficial cel mai ridicat nivel de eficienta energetica este de A).
Desi are un ceas retro, aveti posibilitatea de a programa pentru o gatire ulterioara, ba chiar se emite un semnal sonor la terminarea programului de gatire!
Daca doriti sa scoateti geamul pentru o curatare mai usoara, asta e mai bine sa lasati pe seama sotului, nu de alta dar usa este destul de grea cand se demonteaza!
Pretul acestui model este destul de realistic, probabil daca il prindeti la promotie o sa aveti si mai mult de castigat!

 

DEOBICEI CELE MAI BUNE PROMOTII LE GASESTI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *