Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Eficienta energetica si 9 functii la Electrolux EOA3460AOW

Electrolux EOA3460AOWCuptorul electric incorporabil Electrolux EOA3460AOW de multe ori poate fi gasit in comert la un pret foarte conveniabil, caci la detaliile tehnice sta destul de bine. Are 9 functii, insa doar 7 de coacere, caci cea de mentinere la cald si functia de curatare catalitica nu pot fi vazute ca si functii de coacere. Functia catalitica va va usura munca, caci resturile de mancare sunt arse la o temperatura foarte mare si la terminarea programului nu trebuie decat sa stergeti cu o laveta umeda interiorul cuptorului. Ca si capacitate, este destul de mare, caci volumul net este de 74 de litri, are afisaj electric, deci vedem timpul ramas din programe, dar ofera si o modalitate simpla pentru programare ulterioara a coacerii. Totodata ofera si blocare pentru copii, si ce intereseaza pe multa lume, are program de coacere pe mai multe nivele simultan.

 

MOMENTAN ESTE LA UN PRET DESTUL DE MIC AICI

 

Functiile cucuptorului Electrolux EOA3460AOW:

Gatire prin convectie: pentru a frige sau a coace alimentele cu aceasi temperatura de gatire pe mai multe rafturi, fara transfer de aroma. Caldura in interiorul cuptorului este acelasi pe orice nivel.
Gatire conventionala: pentru coacere si prajire pe un singur nivel, vor functiona elementele inferioare si superioare ale cuptorului.
Grill: va functiona doar mijlocul elementului grill, deci pentru cantitati mici, asezate in mijlocul tavei.
Grill rapid: pentru frigerea la gratar in cantitati mari, caci functioneaza tot gratarul.
Gatire intensiva: functioneaza grill-ul mare, asistat de ventilator, fiind ideal petru bucati mari de carne, cu os.
Pizza: pentru pizza sau placinta tot un program in care si ventilator va functioneaza.
Carne: nu prea am vazut acest program la alte modele, functioneaza o parte din rezistenta inferioara si elementul superior, fiind ideal pentru prepararea de fripturi fragede.
Mentinere la cald: nu e program de coacere, doar pastreaza alimentele calde, insa va fi folosit de multi cu regularitate.
Cataliza: programul special pentru autocuratare cu catalizare, cuptorul trebuie sa fie gol.

Pe langa selectarea functiei de coacere, avem posibilitate pentru cronometru, care va seta un timp pentru numaratoare inversa, si ne va atentiona cand timpul setat a scurs, insa nu opreste cuptorul. Setarea duratei si sfarsitul timpului de coacere este si ea posibila, deci putem programa cuptorul, ca sa termine un program, la o ora fixa.
Pentru blocare acces copii, trebuie sa tineti apasat timp de doua secunde butoanele Ceas si + .
Si daca pana acum nu ati avut un cuptor electric, manualul de utilizare are 7 pagini dedicate pentru coacere si frigere diferite tipuri de mancare, in care sunt prezentate temperatura, durata de preparare, dar si raptul pe care sa puneti mancarurile.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *