Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light CEL-1008W cu capacitate de 10 litri

Daca pana acum cuptoarele electrice independente Star Light au avut vanzari foarte mari, caci acopera o gama larga de necesitati, si au pret foarte bun, pentru cei care doresc un cuptor electric micut, chiar mai mic decat modelul CEL-1712, acum a aparut un nou model, si anume Star-Light CEL-1008W.

Citeste descreierea completa

Star Light CER-4833HP cu plite

Cel mai nou model de cuptor electric independent din familia Star-Light vine cu ceva nou, si anume: are si doua plite.
Astfel este ideal nu numai pentru prepararea alimentelor in cuptor, ci si pe plita. Daca stati prost cu spatiul din bucatarie, sau va trebuie ceva micut in cabana, sau intr-o casa pe care il dati in chirie, Star light CER-4833HP este o alegere perfecta.
Modele precedente Star Light pana acum au avut o polularitate mare, caci raportul pret/calitate e una super buna.

Citeste descreierea completa

Star-Light CEC-3015M de 30 de litri

Cuptorul electric Star-Light CEC-3015M este aproape identic cu modelul precedent cec-3515, diferind in mare parte la volumul util. Asa cum ne-am obisnuit cu cuptoarele Star Light, numele modelului spune totul despre sine. CEC inseamna ca este cuptor electric cu convectie (modelele CEL sunt cele simple fara convectie, iar cele din seria CER sunt cu convectie, dar au deja si program cu rotisor). Iar ultimele doua numere de la model reprezinta puterea maxima, adica 1500W in acest caz

Strict vorbind despre acest model, volumul cuptorului este de 30 de litri, insa puterea maxima a ramas aceasi ca si la modelul cu volumul de 35 de litri.

Citeste descreierea completa

Noul Star Light CER-4818 cu rotisor

Daca atat seria CEL cat si CEC al producatorului de electrocasnice Star Light a avut vanzari foarte mari, in 2017 a aparut o noua serie, sub numele de CER. Star-Light CER-4818 este primul din acesta serie, insa inainte sa va detaliez ce stie si ce nu acest nou model, sa vedem care e diferenta intre cele 3 serii.
CEL – seria cea mai simpla, cu diferite functii de coacere, insa fara program cu convectie.
CEC – seria mai avansata, care are deja si program cu convectie (numarul lor difera)
CER – fiind ultima serie, are deja programe de convectie, insa are deja si program cu Rotisor.

Citeste descreierea completa

Star-Light CEL-2014

star-light-cel-2014Pentru cei care sunt familiarizat cu cuptoarele electrice independente Star Light, numele modelelor spun foarte mult despre acestia, asa cum este si in cazul CEL-2014. Cuptoarele Star Light daca sunt cu “prenumele” de CEC atunci acestia sunt cu convectie (ventilator cu ajutorul caruia se obtine o temperatura uniforma in jurul alimentelor), iar daca sunt CEL atuncea acestia sunt modelele mai simple, fara convectie.
Primele doua numere reprezinta volumul util , deci 20 de litri in cazul de fata, iar urmatoarele doua puterea maxima (impartit la 100), deci ar fi 1400 de W in acest caz. In realitate are o putere maxima de 1380 W, insa acesta este deja foarte aproape de valoare 1400.

Citeste descreierea completa

Micutul CEL-1712

star-light-cel-1712Star-Light CEL-1712 este momental cel mai mic cuptor alectric al acestui producator de electrocasnice. Si cand zicem ca e cel mai mic, chiar inseamna mic, caci are un volum util de doar 17 litri, cum este si in numele modelului. Insa acest aspect pentru cei mai multi nu zice nimic, mai important este dimensiunea de tava, care este de 24X27 de cm.
Si deoarece dimensiunea cuptorului este de doar 43 X 33 X 30 cm poate fi ideal pentru cei care nu au loc in bucatarie, caci este aproape cat un cuptor de microunde, cu o inaltime putin mai mare.
Fiind micut, Star-Light CEL-1712 consuma maxim 1200W!

Citeste descreierea completa

Micutul Star Light CEC-3515 la un pret accesibil

Star Light CEC 3515Pentru cei care doresc un cuptor electric mic, independent (adica care nu se incorporeaza) si micut cuptorul Star Light CEC-3515 poate fi o alegere buna, caci pretul acestuia este mic, si totusi ofera 6 programe de coacere, timer, si 3 temperaturi presetate. Primele doua numere din numele de model reprezinta volumul, deci 35 de litri, iar urmatoarele doua puterea maxima, 1500 W.

Citeste descreierea completa

Star Light CEC 4218 cu 6 programe de coacere

Star-Light CEC-4218Desi pana acum am vorbit numai de cuptoare electrice incorporabile, pentru cei care deja au mobilier de bucatarie care nu permite instalarea unui astfel de cuptor, o alternativa este un cuptor electric independent. Star Light CEC-4218 este una din cele mai bine vandute modele din aceasta categorie, caci are 6 programe de coacere, o temperatura maxima de 230 de grade si timer. Pretentii mai mari nici nu putem avea la pretul foarte bun pe care il are. Primele doua numere din tipul cuptoarelor Star Light reflecta capacitatea (42 in cazul de fata) iar urmatoarele doua puterea maxima (1800W).
Citeste descreierea completa