Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light Pro CAB-4021BL cu abur

Revenim cu date tehnice in cel mai scurt timp!

Acesta este un cuptor electric independent si nu incorporabil, chiar daca dupa marimi si numarul functiilor am crede ca este vorba despre unul incorporabil!

Capacitatea cuptorului Star-Light Pro CAB-4021BL  este unul semnificativ, de 40 de litri, la o inaltime si latime de 43 de cm. Din pacate la aceste marimi va fi un aparat electrocasnic, care isi va regasi cu greu locul in bucatarie, caci ocupa loc semnificativ.

Chiar daca pe site-ul emag apare faptul ca acesta are 21 de functii, eu personal nu am regasit decat 10, restul nu stiu de unde provin.

Citeste descreierea completa

Star-Light BOS-604TBL cu 4 functii si un pret mic

In decembrie 2018 Star-Light a intrat si pe nisa de cuptoare electrice incorporabile, si mai mult ca sigur va avea vanzari foarte mari, asta mai ales faptului ca electronicele si electrocasnicele pe care le au sunt destul de ieftine. La cuptoare independente cele sub acest brand au avut pana acum cele mai mari vanzari, si sunt in continuare modele cu vanzari mari. La cuptoare incorporabile momentan sunt 4 modele. Una cu 3 functii, Star-Light BOS-604TBL cu 4 functii, respectiv una cu 7 si una cu 8 functii. Evident, cu cat mai multe functii cu atat mai scump e

modelul.

 

Citeste descreierea completa

Star-Light BOS-607TDSS cu 7 functii

Daca vrei un cuptor electric incorporabil sun 1000 de Ron, insa acesta sa aiba minim 5 functii de coacere, si musai sa aiba si cea de convectie, nu ai prea multe modele sintre care poti sa alegi. Star-Light BOS-607TDSS are 7 functii (dintre care doar 6 de coacere) si va folosi ventilatorul pentru o obtine o caldura uniforma in nu mai putin de 4 programe.
Din gama Star Light mai exista doua modele care au 4 respectiv 3 functii, insa este si un model care are 9 functii. Pretul fiecaruia reflecta de fapt numarul functiilor pe care le are.

 

Citeste descreierea completa

Star-Light BOS-609TDBL cu 9 functii

     Dupa ce in anii precedenti cei de la Star Light au avut vanzari deosebite la cuptoarele electrice independente, in jurul craciunului din 2018 au intrat si pe segmentul de cuptoare electrice incorporabile. In momentul de fata (decembrie 2018) au 5 modele, Star-Light BOS-609TDBL fiind cel mai avansat dintre ele. Insa nu vorbim de un model avansat precum au cei de la Whirlpool sau Bosch, dar vorbim de un model foarte reusit, cu multe functii de coacere si alte functii aditionale, asta la un pret foarte foarte mic.

 

Citeste descreierea completa

Star-Light BOS-603TSS cu doar trei functii de coacere

 

La sfarsitul anului 2018 Emag a atacat si segmentul de cuptoare incorporabil electrice cu brandul lor Star-Light. Daca pana acum cuptoarele electrice independete Star-Light au avut vanzari foarte mari, caci au un pret foarte accesibil, nu sunt sigur de faptul ca si cele incorporabile vor avea aceasi rezultate la vanzari. De obicei la cele incorporabile se cauta multe functii, si producatori de renume, ceea ce nu este cazul modelului Star-Light BOS-603TSS. Acesta este cel mai simplu model de la Star Light, insa si pretul este foarte foarte mica.

Citeste descreierea completa

Star-Light CEL-1008W cu capacitate de 10 litri

Daca pana acum cuptoarele electrice independente Star Light au avut vanzari foarte mari, caci acopera o gama larga de necesitati, si au pret foarte bun, pentru cei care doresc un cuptor electric micut, chiar mai mic decat modelul CEL-1712, acum a aparut un nou model, si anume Star-Light CEL-1008W.

Citeste descreierea completa

Star Light CER-4833HP cu plite

Cel mai nou model de cuptor electric independent din familia Star-Light vine cu ceva nou, si anume: are si doua plite.
Astfel este ideal nu numai pentru prepararea alimentelor in cuptor, ci si pe plita. Daca stati prost cu spatiul din bucatarie, sau va trebuie ceva micut in cabana, sau intr-o casa pe care il dati in chirie, Star light CER-4833HP este o alegere perfecta.
Modele precedente Star Light pana acum au avut o polularitate mare, caci raportul pret/calitate e una super buna.

Citeste descreierea completa

Star-Light CEC-3015M de 30 de litri

Cuptorul electric Star-Light CEC-3015M este aproape identic cu modelul precedent cec-3515, diferind in mare parte la volumul util. Asa cum ne-am obisnuit cu cuptoarele Star Light, numele modelului spune totul despre sine. CEC inseamna ca este cuptor electric cu convectie (modelele CEL sunt cele simple fara convectie, iar cele din seria CER sunt cu convectie, dar au deja si program cu rotisor). Iar ultimele doua numere de la model reprezinta puterea maxima, adica 1500W in acest caz

Strict vorbind despre acest model, volumul cuptorului este de 30 de litri, insa puterea maxima a ramas aceasi ca si la modelul cu volumul de 35 de litri.

Citeste descreierea completa

Noul Star Light CER-4818 cu rotisor

Daca atat seria CEL cat si CEC al producatorului de electrocasnice Star Light a avut vanzari foarte mari, in 2017 a aparut o noua serie, sub numele de CER. Star-Light CER-4818 este primul din acesta serie, insa inainte sa va detaliez ce stie si ce nu acest nou model, sa vedem care e diferenta intre cele 3 serii.
CEL – seria cea mai simpla, cu diferite functii de coacere, insa fara program cu convectie.
CEC – seria mai avansata, care are deja si program cu convectie (numarul lor difera)
CER – fiind ultima serie, are deja programe de convectie, insa are deja si program cu Rotisor.

Citeste descreierea completa

Star-Light CEL-2014

star-light-cel-2014Pentru cei care sunt familiarizat cu cuptoarele electrice independente Star Light, numele modelelor spun foarte mult despre acestia, asa cum este si in cazul CEL-2014. Cuptoarele Star Light daca sunt cu “prenumele” de CEC atunci acestia sunt cu convectie (ventilator cu ajutorul caruia se obtine o temperatura uniforma in jurul alimentelor), iar daca sunt CEL atuncea acestia sunt modelele mai simple, fara convectie.
Primele doua numere reprezinta volumul util , deci 20 de litri in cazul de fata, iar urmatoarele doua puterea maxima (impartit la 100), deci ar fi 1400 de W in acest caz. In realitate are o putere maxima de 1380 W, insa acesta este deja foarte aproape de valoare 1400.

Citeste descreierea completa

Micutul CEL-1712

star-light-cel-1712Star-Light CEL-1712 este momental cel mai mic cuptor alectric al acestui producator de electrocasnice. Si cand zicem ca e cel mai mic, chiar inseamna mic, caci are un volum util de doar 17 litri, cum este si in numele modelului. Insa acest aspect pentru cei mai multi nu zice nimic, mai important este dimensiunea de tava, care este de 24X27 de cm.
Si deoarece dimensiunea cuptorului este de doar 43 X 33 X 30 cm poate fi ideal pentru cei care nu au loc in bucatarie, caci este aproape cat un cuptor de microunde, cu o inaltime putin mai mare.
Fiind micut, Star-Light CEL-1712 consuma maxim 1200W!

Citeste descreierea completa

Micutul Star Light CEC-3515 la un pret accesibil

Star Light CEC 3515Pentru cei care doresc un cuptor electric mic, independent (adica care nu se incorporeaza) si micut cuptorul Star Light CEC-3515 poate fi o alegere buna, caci pretul acestuia este mic, si totusi ofera 6 programe de coacere, timer, si 3 temperaturi presetate. Primele doua numere din numele de model reprezinta volumul, deci 35 de litri, iar urmatoarele doua puterea maxima, 1500 W.

Citeste descreierea completa

Star Light CEC 4218 cu 6 programe de coacere

Star-Light CEC-4218Desi pana acum am vorbit numai de cuptoare electrice incorporabile, pentru cei care deja au mobilier de bucatarie care nu permite instalarea unui astfel de cuptor, o alternativa este un cuptor electric independent. Star Light CEC-4218 este una din cele mai bine vandute modele din aceasta categorie, caci are 6 programe de coacere, o temperatura maxima de 230 de grade si timer. Pretentii mai mari nici nu putem avea la pretul foarte bun pe care il are. Primele doua numere din tipul cuptoarelor Star Light reflecta capacitatea (42 in cazul de fata) iar urmatoarele doua puterea maxima (1800W).
Citeste descreierea completa