Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light BOS-603TSS cu doar trei functii de coacere

 

La sfarsitul anului 2018 Emag a atacat si segmentul de cuptoare incorporabil electrice cu brandul lor Star-Light. Daca pana acum cuptoarele electrice independete Star-Light au avut vanzari foarte mari, caci au un pret foarte accesibil, nu sunt sigur de faptul ca si cele incorporabile vor avea aceasi rezultate la vanzari. De obicei la cele incorporabile se cauta multe functii, si producatori de renume, ceea ce nu este cazul modelului Star-Light BOS-603TSS. Acesta este cel mai simplu model de la Star Light, insa si pretul este foarte foarte mica.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Principalele caracteristici al cuptorului electric incorporabil Star-Light BOS-603TSS:

Are trei functii de coacere.
Incalzire inferioara. Functioneaza doar elementul de incalzire inferioara, deobicei este recomandat pentru pizza sau rumenire finala a alimentelor in partea inferioara.
Incazlire superioara. Folosit de obicei pentru rumenire, paine paine prajite si preparate care la finel trebuie inca;zite si din parte superioara.
Incalzire inferioara si superioara. Alimente sunt incalzite simultan de sus si de jos. Programul este recomandat pentru prajituri, produse de patiserie, etc.

Chiar daca BOS-603TSS este un model analog, adica nu avem afisaj electronic, si setarile se fac din cele trei “butoane”, setarea temperaturii de preaparare se poate seta cu o precizie destul de mare, deaorece are o cadrare super detaliata. Valaorea minima este de 45 °C, iar cea maxima de 230 °C.

Pe langa selectorul de programe si cea de temperatura, avem si optiunea de a seta durata de preparare intre 10 si 90 de minute. Totodata se poate pune si pe manual, adica cuptorul functioneaza pana cand este oprit de utilizator.

Capacitatea cuptorului este suficient de mare, de 62 de litri, si are marimile de incoprorare de 59.5 cm Inaltime, 59.5 cm Latime si 57 cm adancime.

In momentul de fata cred ca este cel mai ieftin cuptor electric incorporabil de pe piata.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *