Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light BOS-609TDBL cu 9 functii

     Dupa ce in anii precedenti cei de la Star Light au avut vanzari deosebite la cuptoarele electrice independente, in jurul craciunului din 2018 au intrat si pe segmentul de cuptoare electrice incorporabile. In momentul de fata (decembrie 2018) au 5 modele, Star-Light BOS-609TDBL fiind cel mai avansat dintre ele. Insa nu vorbim de un model avansat precum au cei de la Whirlpool sau Bosch, dar vorbim de un model foarte reusit, cu multe functii de coacere si alte functii aditionale, asta la un pret foarte foarte mic.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Cei care cumpara un astfel de aparat electrocasnice sunt interesati mai ales de functiile de coacere pe care le ofera. Chiar daca nu toate sunt legate de prepararea alimentelor, Star-Light BOS-609TDBL dispune de 9 funtii:

Iluminare cuptor. Fiind considerat si ea o functie, il trec aici, deoarece este prima din lista
Incalzire inferioara si superioara. Rezistentele din partea superioara si inferioara radiaza uniform caldura in interiorul cuptorului, functia fiind utilizata pentru prepararea produselor de patiserie si al carnii folosind un singur nivel al cuptorulu
Incalzire inferioara. Coacerea “clasica”, cand caldura este emanata din partea inferioara a cuptorului
Incalzire superioara. Functioneaza doar elementul superior de incalzire, functie recomandata pentru rumenirea preparatelor in partea superioara
Grill mare. Ideal pentru a prepara bucati mari de carne la grill. Carnea trebuie intoarsa manual la mijlocul timpului total de preparare.
Grill mare cu ventilator. Functioneaza simultan rezistenta gratarului si ventilatorul, functie fiind ideala pentru frigerea cantitatilor mari de carne pe un singur nivel al cuptorului, pentru gratinare si pentru rumenire
Incalzire inferioara si superioara cu ventilator. Este cel mai cautat program de gospodine, caci poti prepara aproape orice cu acest program, si pe mai multe nivele, caci aerul este distribuit uniform de ventilator.
Incalzire circulara cu ventilator. Caldura este emanata din “spatele” cuptorului, si intra in actiune si ventilatorul. Acesta este recomandat pentru prajituri care necesita o caldura foarte uniforma.
Ventilator sau dezghetare. Functioneaza doar ventilatorul, celelalte elemente de incalzire fiind nefunctionale, functia fiind folosita la decongelarea alimentelor inghetate

 

Temperatura maxima de coacere selectabila este de 240 °C (asta daca vrei sa arzi tot) iar cea minima de 45°C. Star-Light BOS-609TDBL are si un mic afisaj electronic, pe care putem seta durata de preparare, sau va fi un ceas din bucutarie.
Cu un pret foarte apropiat de 1000 de lei este cel mai ieftin cuptor incorporabil care are atat de multe functii, si nu mai putin de 3 programe de coacere sunt asistate de ventilator.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Din pacate pentru acest model, descrierile tehnice cam lipsesc de pe site-ul Emag, ba chiar sunt eronate. La caracteristici generale -> tip alimentare apare Gaz, cea ce este total gresit, si poate induce in eroare cumparatorul.

Daca pretul cuptorului Star-Light BOS-609TDBL este peste bugetul Dvs, in gama Star light mai sunt 4 modele mai ieftine, insa cu mai putine functii.

Totodata sunt disponibile 4 plite incorporabile de la Star Ligght: Star-Light BHS-60WSS, BHS-60WSBL, BHS-60WFBL, BHS-60SS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *