Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light CEL-1008W cu capacitate de 10 litri

Daca pana acum cuptoarele electrice independente Star Light au avut vanzari foarte mari, caci acopera o gama larga de necesitati, si au pret foarte bun, pentru cei care doresc un cuptor electric micut, chiar mai mic decat modelul CEL-1712, acum a aparut un nou model, si anume Star-Light CEL-1008W.

 

Acesta este una din cele mai mici cuptoare existente de pe piata, avand o capacitate de doar 10 litri. Chiar daca capacitatea lui pare una foarte mica, la latime nu este mult mai mica, ci la inaltime.
Este si mai mic ca Delonghi EO 12001.W care are o capacitate de 12 litri, insa acesta din urma are un pret mult mai mare.
Daca il prinzi la reducere, pretul lui poate scade pana la 100 de lei, ceea ce e foarte putin pentru un cuptor electric, care chiar daca nu e cu convectie, si nu avem diferite tipuri de incalzire, este totusi un cuptor electric.

Codificarea si la acest cuptor a ramas aceasi ca la toata gama de cuptoare electrice. CEL insemnand ca e cuptor electric (fara convectie sau rotisor), primele doua numere reprezentand capacitatea in litri, deci 10 litri, iar urmatoarele doua puterea consumata*100, deci 800 Wati in cazul acesta.
Folosirea cuptorului este foarte simpla, caci alegem temperatura la care sa se incalzeasca aerul din interior, asta intre 90 si 230 grade Celsius (avem trecute si valorile 140 si 190 trecute), si sa alegem durata de “preparare”

Timerul are valoare maxima de 90 de minute, dupa care suntem avertizati cu un semnal somnor de trecerea timpului selectat.
Geamul cuptorului este dublu strat, insa daca temperatura setata e de peste 200 de grade, acesta se va incalzi destul de tare 🙂

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST CUPTOR

Atentie! Star-Light CEL-1008W este chiar mic, insa si pretul este foarte mic!

3 Responses to Star-Light CEL-1008W cu capacitate de 10 litri

  1. Micu Paula says:

    Acest cuptor poate coce prajituri?

  2. alberto says:

    costa 49 lei pe emag..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *