Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light BOS-604TBL cu 4 functii si un pret mic

In decembrie 2018 Star-Light a intrat si pe nisa de cuptoare electrice incorporabile, si mai mult ca sigur va avea vanzari foarte mari, asta mai ales faptului ca electronicele si electrocasnicele pe care le au sunt destul de ieftine. La cuptoare independente cele sub acest brand au avut pana acum cele mai mari vanzari, si sunt in continuare modele cu vanzari mari. La cuptoare incorporabile momentan sunt 4 modele. Una cu 3 functii, Star-Light BOS-604TBL cu 4 functii, respectiv una cu 7 si una cu 8 functii. Evident, cu cat mai multe functii cu atat mai scump e

modelul.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Functiile cuptorului electric incorporabil Star-Light BOS-604TBL:

Incalzire inferioara si superioara. Caldura este emanata atat din partea inferioara cat si din partea superioara a cuptorului. Din pacate acest cuptor nu este cu convectie, deci trebuie o atentie sporita la folosirea programului, sau mai bine zis trebuie o gospodina priceputa.

Incalzire inferioara. Mai bine zis, coacere asa cum sunteti obisnuiti la cuptoarele pe gaz. Este ideal pentru orice fel de mancare, mai ales pizza, unde caldura trebuie sa vina din partea inferioara.

Grill mic. Pentru prepararea bucatilor mici de carne, paine prajita etc. Asezati carnea, painea pe zona de mijloc a tavei de coacere.

Grill mare. Va functiona elementul de incalzire mare, ideal pentru bucati mari de carne. La jumatatea timpului de preparare intoarceti carnea!

 

Timpul de functionare la Star-Light BOS-604TBL se face simplu, printr-un selector, insa deoarece este mecanic, avem valori predefinite intre 10 si 90 de minute, cu trepte de 10 minute. Totodata este si modul manual, adica cuptorul functioneaza pana cand este oprit.

La selectorul de temperatura nu avem ce comenta, caci valoroare minima de 40°C, respectiv cea maxima de 240°C este suficienta. Panoul frontal contine destule valori si gradatii pentru a putea seta cuptorul la temperatura dorita.

Daca ar fi sa aleg acum un cuptor electric incorporabil, probabil as alege urmatorul model de la Star Light: BOS-607TDSS care are si functii de coacere cu ventilator, si diferanta de pret nu e foarte mare!

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *