Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light BOS-607TDSS cu 7 functii

Daca vrei un cuptor electric incorporabil sun 1000 de Ron, insa acesta sa aiba minim 5 functii de coacere, si musai sa aiba si cea de convectie, nu ai prea multe modele sintre care poti sa alegi. Star-Light BOS-607TDSS are 7 functii (dintre care doar 6 de coacere) si va folosi ventilatorul pentru o obtine o caldura uniforma in nu mai putin de 4 programe.
Din gama Star Light mai exista doua modele care au 4 respectiv 3 functii, insa este si un model care are 9 functii. Pretul fiecaruia reflecta de fapt numarul functiilor pe care le are.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Functiile cuptorului electric incorporabil Star-Light BOS-607TDSS :

Dezghetare. Va functiona doar ventilatorul cuptorului, grabind procesul de dezgetare, dar in mod natural. Adica cuptorul nu va incalzi deloc! De obicei la cuptoarele incorporabile functia de dezghetare atat inseamna.

Grill mic cu ventilator. va functiona elementul de incalzire de tip grill mic alaturi de ventilator. Astfel poti prepara la grill bucati mici de carne, fara sa fiti nevoiti sa intoarceti carnea.

Incalzire inferioara cu ventilator. Caldura va fi emanata de rezistenta inferioara, iar ventilator o va distribui uniform. Daca doriti sa preparati de exemplu un pizza, acesta este functia ideala.

Incalzire inferioara si superioara. Rezistentele din partea superioara si inferioara radiaza uniform caldura in interiorul cuptorului, functia fiind utilizata pentru prepararea produselor de patiserie si al carnii folosind un singur nivel al cuptorului

Incalzire superiara si inferioara cu ventilator. Pentru produse de patiserie, sau orice fel de mancare, chiar si pe mai multe nivele deodata. Cu acest program puteti prepara portii foarte mari de mancaruri, folosind mai multe tavi deoadata, caci temperatura va fi uniforma in cuptor.

Incalzire superioara cu ventilator. Eu personal nu stiu pentru ce as putea folosi acest program, insa este, si poate gospodinele mai pricepute imi pot zice la ce e bun.

Grill mare. Pentru prepararea bucatilor mari de carne la grill, insa la jumatatea timpului de preparare trebuie sa intoarceti carnea.

 

Temperatura este usor setabila la Star-Light BOS-607TDSS in intervalul a 40 si 240°C, in trepte de cate 5 °C. Durata de functionare se seteaza digital, deci avem si un mini afisaj electronic 🙂 Doua “taste” de + si – pentru setarea duratei de preparare sunt indeajunse, astfel partea frontala devine moderna si combinatia de Inox si negru arata bestial.
Capacitatea cuptorului chiar daca pare mica, adica de 56 litri, o diferenta majora nu se observa la cele cu capacitati de 62-65 de litri! Si oricum nu cred ca o sa-l folosit de foarte multe ori pe toate nivelele deodata(probabil niciodata).

 

ALTE DETALI SI REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT APAREA SI AICI

 

Daca gasiti un alt model de la orice producator care sa aiba atatea functii insa la un pret mai mic, nu ezitati sa-l cumparati, insa nu cred ca e cazul.

Totodata sunt disponibile 4 plite incorporabile de la Star Ligght: Star-Light BHS-60WSS, BHS-60WSBL, BHS-60WFBL, BHS-60SS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *