Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star Light CEC 4218 cu 6 programe de coacere

Star-Light CEC-4218Desi pana acum am vorbit numai de cuptoare electrice incorporabile, pentru cei care deja au mobilier de bucatarie care nu permite instalarea unui astfel de cuptor, o alternativa este un cuptor electric independent. Star Light CEC-4218 este una din cele mai bine vandute modele din aceasta categorie, caci are 6 programe de coacere, o temperatura maxima de 230 de grade si timer. Pretentii mai mari nici nu putem avea la pretul foarte bun pe care il are. Primele doua numere din tipul cuptoarelor Star Light reflecta capacitatea (42 in cazul de fata) iar urmatoarele doua puterea maxima (1800W).

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Cele 6 programe de coacere la cuptorul Star-Light CEC-4218:

Incalzire inferioara: va functiona doar elementul de incalzire din parta inferioara a cuptorului, sau modul traditional cum era la cele pe gaz
Incalzire superioara: pentru rumenire finala a suprafetelor la diferite mancaruri
Incalzire inferioara si superioara: deoarece functioneaza cele doua elemente este ideal pentru prajiturile umplute
Incalzire superioara cu ventilatie: il putem folosi pentru grill, caci caldura vine din partea superioara, insa va fi asistata de ventilator, ceea ce ne ajuta sa preparam si bucati mari de carne cu os.
Incalzire inferioara cu ventilatie: mai ales pentru preparare de pizza
Convectie: cel mai iubit program de coacere, caci caldura emanata de cele doua elemente de incalzire este distribuit uniform de ventilator, un program ideal pentru cele mai multe preparate, mai ales prajituri.

Programele de coacere sunt suficiente, si chiar peste asteptari, caci evem trei programe cu ventilator, ca si  temperaura maxima de 230°C . Ca si o recomandare personala: incercati sa-l folosit la maxim 200°C (ceea ce e suficient pentru cele mai multe preparata) pentru a evita o supraincalzire a cuptorului.
Ca si volum, Star-Light CEC-4218 are o capacitate de 42 de litri, nu foarte mult, insa nici nu va ocupa mult loc in bucatarie.
Ceea ce putea fi mai bine la acest model: manerul cuptorului se incinge prea tare, deci aveti grija la deschiderea usii, si daca puteti puneti aparatul la o inaltime neaccesibila copilului!

FOARTE MULTE PARERI BUNE AM MAI CITIT SI AICI

Salvează

Salvează

Salvează

7 Responses to Star Light CEC 4218 cu 6 programe de coacere

 1. Roman says:

  Buna ziua, va rog frumos, am mare nevoie de manualul de întrebuințare al acestui cuptor. Imediat după ce l-am cumpărat, ne-am mutat și l-am pierdut. Nu poate fi descarcat de pe Internet. Am sunat și la EMAG, în zadar…

  Multumesc frumos

 2. LORINT says:

  AS DORI SI EU UN MANUAL DE UTILIZARE AL ACESTUI CUPTOR! VA MULTUMESC FRUMOS!

 3. Gabriela C. says:

  Buna seara,
  Doresc si eu Manualul de utilizare pentru Cuptor Electric Star-Light CEC-4218, 1800 W, 230 °C, 42 l, Convectie, Timer, Grill.
  Va multumesc.

 4. Gavrila Cristina says:

  Buna ziua! As dori si eu un Manual de utilizare pentru Cuptor Electric Star Light CEC 4218, 1800W, 230°C, 42 l, Convectie, Timer,Grill. Multumesc!

 5. Aurora Pandele says:

  Buna ziua! Mi s-a spart accidental geamul exterior de la ușa cuptorului și doresc rezolvarea acestei situații. De asemenea, doresc un manual de utilizare al cuptorului. Eu sunt mulțumită până acum de el. Vă mulțumesc!

 6. Depinde de norocul fiecaruia.Am si eu din dec 2019 si nu coace jos.Sa il duc la sediul Emag! Nu pot sunt persoana in varsta!

 7. Luca Rică says:

  Știe cineva unde găsesc rezistentele de sus la acest model?
  0773815626

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *