Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Micutul Star Light CEC-3515 la un pret accesibil

Star Light CEC 3515Pentru cei care doresc un cuptor electric mic, independent (adica care nu se incorporeaza) si micut cuptorul Star Light CEC-3515 poate fi o alegere buna, caci pretul acestuia este mic, si totusi ofera 6 programe de coacere, timer, si 3 temperaturi presetate. Primele doua numere din numele de model reprezinta volumul, deci 35 de litri, iar urmatoarele doua puterea maxima, 1500 W.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL   

Cele 6 programe de coacere la cuptorul Star-Light CEC-3515 :

Incalzire inferioara: va functiona doar elementul de incalzire din parta inferioara a cuptorului, sau modul traditional cum era la cele pe gaz
Incalzire superioara: pentru rumenire finala a suprafetelor la diferite mancaruri sau a termina alimentele deja gatite.
Incalzire inferioara si superioara: deoarece functioneaza cele doua elemente este ideal pentru prajiturile umplute, si a praji alimentele pe un singur raft
Incalzire superioara cu ventilatie: il putem folosi pentru grill, caci caldura vine din partea superioara, insa va fi asistata de ventilator, ceea ce ne ajuta sa preparam si bucati mari de carne cu os.
Incalzire inferioara cu ventilatie: mai ales pentru preparare de pizza
Convectie: cel mai iubit program de coacere, caci caldura emanata de cele doua elemente de incalzire este distribuit uniform de ventilator, un program ideal pentru cele mai multe preparate, mai ales prajituri.

Deoarece are o latime de doar 53 cm, si inaltime de 38 cm are un volum util destul de mic, 35 de litri, insa probabil pentru cei mai multi dintre Dvs ajunge, caci oricum nu vret sa coaceti pe mai multe nivele deodata diferite tipuri de mancare. Ca si temperatura maxima cele 230 de grade sunt suficiente, insa probabil nu o sa folositi cuptorul la o astfel de temperatura mare.
Ceea ce putea fi mai bun: o izolare mai buna a geamului si a manerului la cuptor, caci acestea devin destul de fierbinti daca cuptorul este folosit la temperaturi mari, totodata si timer-ul putea sa aiba un interval de timp mai mare decat cel de 90 de minute.

OPINII DE LA ALTI CUMPARATORI PUTETI CITI SI AICI

 

 

Salvează

Salvează

2 Responses to Micutul Star Light CEC-3515 la un pret accesibil

  1. Pingback: Star-Light CEC-3015M de 30 de litri | Cuptoare electrice incorporabile si independente

  2. Elena says:

    Nu recomand! Am unul nou care nu decupleaza la temperatura setata si arde tot.Doar la folosirea simultana a ambelor rezistente ( sus Jos) decupleaza , vreau nu vreau trebuie sa l folosesc asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *