Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Star-Light Pro CAB-4021BL cu abur

Revenim cu date tehnice in cel mai scurt timp!

Acesta este un cuptor electric independent si nu incorporabil, chiar daca dupa marimi si numarul functiilor am crede ca este vorba despre unul incorporabil!

Capacitatea cuptorului Star-Light Pro CAB-4021BL  este unul semnificativ, de 40 de litri, la o inaltime si latime de 43 de cm. Din pacate la aceste marimi va fi un aparat electrocasnic, care isi va regasi cu greu locul in bucatarie, caci ocupa loc semnificativ.

Chiar daca pe site-ul emag apare faptul ca acesta are 21 de functii, eu personal nu am regasit decat 10, restul nu stiu de unde provin.

 

Pro CAB-4021B este primul cuptor “pro” al acestui producator de electrocasnice, si probabil va fi una din cele mai bune vandute astfel de tipuri de cuptor independent, deoarece are convectie, sau mai bine zis are si ventilator, care va functiona in mai multe programe.

Acesta nu face altceva decat sa distribuie uniform caldura in cuptor, astfel de exmepu la programul Grill, asistat de ventilator, nu mai trebuie sa intoarceti carnea la jumatatea duratei de preparare.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Totodata programul Convectie (incalzire inferioara si superioara alaturi de ventilator) poate fi folosit si pentru a prepara acelasi mancaruri pe mai multe nivele in acelasi timp.

Chiar daca are si program de preparare cu aburi, acesta trebuie testat mult, pentru ca carnea sau legumele preparate in acest mode sa fie cu adevarat “bine facute”.

Tot afisajul impreuna cu panoul de control arata bestial, si este foarte usor sa setam temperatura dorita, timpul de preaparare, alaturi de programul dorit.

 

One Response to Star-Light Pro CAB-4021BL cu abur

  1. Obancea says:

    Buna ziua!
    Am achizitionat acest produs si nu mi se aprinde afisajul(Nu pot sa il pornesc).Ma puteti indruma cumva ?Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *