Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hansa BOEI68463

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68463 este inca unul dintre modelele din gama mediul ale echipei din Polonia cu care  incearca sa cucereasca piata din Romania.

Cuptorul este elegant, fiind realizat din inox de cea mai buna calitate si sticla si este o prezenta aparte in cadrul bucatariilor moderne.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEI69422

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI69422 este unul dintre cuptoarele moderne, dotate cu tehnologii de ultima ora in domeniul electrocasnicelor si care beneficiaza de un design ultramodern.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEI64590015 din gama Fusion

Cuptorul electric Hansa BOEI64590015 este unul dintre noile cuptoare din gama Fusion cu care producatorul polonez a reusit sa impresioneze, fiind unul dintre cuptoarele cu cel mai bun raport calitate / pret.

Cuptorul este realizat majoritar din sticla cu insertii fine de inox, avand astfel o silueta eleganta in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEW68472 din clasa medie

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68472 este un cuptor din gama medium a producatorului polonez, cu ajutorul caruia gatitul devine o placere pe care cu greu o putem refuza.

Cuptorul are o silueta moderna, fiind realizat din sticla si inox si este potrivit pentru orice bucatarie moderna, completand cu succes echiparea acesteia cu aparatura electrocasnica de cel mai inalt nivel.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEI67250055

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI67250055 este probabil unul dintre mai bune cuptoare din punct de vedere calitate / pret al producatorului polonez.

Cuptorul are o silueta sobra, fiind realizat din inox  (pe care este aplicata o pelicula de protectie ce nu permite depunerea amprentelor) si din sticla de cea mai bune calitate.

Este prezent si timerul mecanic care ne ofera posibilitatea de a seta durata de timp in care sa preparam produsele; acesta poate fi reglat in intervalul 0 – 120 de minute.

Citeste descreierea completa

Modelul rustic Hansa BOEW68120090

Cuptorul electric incorporabil cu aspect rustic Hansa BOEW68120090 este unul dintre noile cuptoare care este destinat bucatariilor  cu aspect rustic care isi fac aparitia din ce in ce mai des in casele romanilor.

Cuptorul are un aspect rustic, desprins parca din povestile copilariei, fiind realizat din inox de culoarea fildesului si din sticla, usa produsului pastrand forma unui cuptor cu lemne traditional avand in partea de sus o bara de tip vergea cu aspect retro.

Panoul de comanda este alcatuit din doua butoane mecanice (unul pentru controlul temperaturii in cuptor, celalalt fiind destinat selectarii functiilor de coacere), in centrul panoului fiind un ceas mecanic.

Citeste descreierea completa

Modelul alb BOEW68645

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68645 este unul dintre modelele cu care producatorul polonez isi propune sa cucereasca piata romaneasca.

Produsul dispune de o functie suplimentare de preincalzire care realizeaza o economie substantiala de timp (in 4 minute cuptorul ajungand la 140 de grade Celsius).

Cuptorul are o silueta care iese in evidenta datorita sticlei albe folosite la realizarea acestuia, desprinsa parca din bucatariile ultramoderne folosite de chefii de renume din marile restaurante internationale.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEI69573

Cuptorul electric Hansa BOEI69573 este unul dintre cuptoarele din gama de mijloc al producatorului polonez care se evidentiaza prin numarul mare de functii, prezenta unor elemente foarte rar intalnite la un cuptor din gama sa si prin robustetea sa.

Produsul este realizat in mare parte din sticla cu intarsii de inox in partea superioara si inferioara a usii, fiind un produs care iese in evidenta in cadrul bucatarei.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEI64482 un model mai simplu

Cuptorul electric Hansa BOEI64482 reprezinta unul dintre modelele din gama entry al producatorului polonez care poate asigura un mod de gatit placut si rapid, fiind un ajutor de nadejde in orice moment petrecut in bucatarie.

Produsul este echipat cu un timer care ne ofera posibilitatea de a seta durata de timp necesara pregatirii produsului, iar incinta este iluminata cu ajutorul unui bec pozitionat pe peretele din spate. Iluminarea poate fi folosita si independent de functionarea cuptorului cu ajutorul butonului de control al functiilor.

Citeste descreierea completa

Hansa BOEI68462 din clasa de mijloc

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68462 este un cuptor electric din clasa middle, care dispune insa de un numar mare de functii si datorita designului se incadreaza armonios in orice bucatarie moderna.

Modelul dispune de o functie aditionala care ne scuteste de un consum suplimentar de curent si de timp (fiind cu 20% mai rapida decat modul standard de incalzire) –  aceea de preincalzire rapida ; in acest mod cuptorul ajunge in 4 minute la aproximativ 140 de grade, iar controlul temperaturii se realizeaza in mod mecanic.

Citeste descreierea completa

62090015 un model ieftin de la Hansa

hansa 62090015Cuptorul electric Hansa 62090015 este una dintre cele mai ieftine cuptoare electrice incorporabile de pe piata, daca il prindeti la ceva promotii pretul lui poate sa coboare pana pe la 6-700 de lei(VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL)! Evident daca pretul este mic, nu putem avea prea mari pretentii de la acest cuptor, insa sa vedem un pic mai detaliat ce poate si ce nu acest model. In primul rand volumul lui este una mica spre mijlocie, de 69 litrii, insa acest lucru nu e un mare minus, caci oricum fiindca nu are program pe coacere simultana pe mai multe nivele, un volum mare nu prea ajuta.
Citeste descreierea completa

BOES68120090 un model rustic

Hansa BOES68120090Cei care vor un cuptor incorporabil rustic in bucatarie, Hansa BOES68120090 poate fi o alegere potrivita, caci are un numar mare de functii, 10 la numar, un design retro foarte placut, mai ales selectoarele de temperatura si programelor de coacere, dar si ceasul analogic din care desi nu te astepti poti programa si inceperea dar si sfarsitul timpului de coacere. Totodata ca eficeinta energetica este de A+, deci si consumul va fi ceva mai mic decat cele mai multe alte modele de pe piata.
Citeste descreierea completa

Boei 69472

Hansa Boei69472Cuptorul incorporabil Hansa Boei69472 este un cuptor electric foarte reusit, insa ca si celelalte modele, are probleme de marketing, in sensul ca nu se gasesc detalii despre aceste tipuri de electrocasnice, mai bine zis de marca Hansa. Boei 69472 are un volum util de 66 de litri, fiind un cuptor destul de incapator, cu afisaj electric, deci si posibilitati multe legate de programarea timpului de coacere, totodata are un design foarte reusit, cu butoane rotative tip Pop-up. Nici la numarul programelor de coacere nu sta prost, caci aveti 10 programe dintre care puteti sa alegeti!
Citeste descreierea completa

BOEI68162 alaturi de plita BHGI62018

Hansa BOEI68162Cuptorul incorporabil electric Hansa BOEI68162 alaturi de plita pe gaz BHGI62018 se poate gasi la una din cele mai mici preturi pe la noi (cam 1100 de lei la promotie), insa ca si la toate produsele Hansa problema este ca nu se gasesc informatii oficiale, manuale sau macar pdf-uri de utilizare.

Desi pe net la comercianti se specifica ca are 8 functii, trebuie sa stim ca una se refera la selectarea temperatura si una pentru selectarea timpului ( Timer ).

Citeste descreierea completa