Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

62090015 un model ieftin de la Hansa

hansa 62090015Cuptorul electric Hansa 62090015 este una dintre cele mai ieftine cuptoare electrice incorporabile de pe piata, daca il prindeti la ceva promotii pretul lui poate sa coboare pana pe la 6-700 de lei(VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL)! Evident daca pretul este mic, nu putem avea prea mari pretentii de la acest cuptor, insa sa vedem un pic mai detaliat ce poate si ce nu acest model. In primul rand volumul lui este una mica spre mijlocie, de 69 litrii, insa acest lucru nu e un mare minus, caci oricum fiindca nu are program pe coacere simultana pe mai multe nivele, un volum mare nu prea ajuta.

Cele patru prorgame de coacere la Hansa 62090015:

Grill – sau grill mare caci functioneaza intregul element superior de grill, ideal pentru carne, prajirea painii, si preparare cu rotisor(caci are rotisor).
Incalzire inferioara: sau asa zis cel traditional (de la cele cu gaz) pentru a coace prajituri cu coaja crocanta si pentru a conserva alimentele.
Incalzire superioara si inferioara: program ideal pentru preparate de patiserie dar si pentru coacerea carnii pe un singur nivel, vor functiona cele doua elemente de incalzire simultan.
Incalzire superioara: pentru rumenire sau terminarea coacerii.

Unii producatori mai adauga la numarul functiilor si iluminarea (ceea ce nu este functie de coacere) Hansa desi il are nu il enumara aici, zice clar ca are iluminare cuptor, chiar daca acesta se selecteaza de pe acelasi buton rotativ tip prectractabil.
Desi este un model ieftin, are afisaj electronic pe care sunt afisate timpul, timpul de coacere, programul selectat, etc. De obicei la modele ieftine lipseste afisajul electronic, deci aici primeste un mare plus din partea mea.
Ca si alte detalii tehnice care poate va intereseaza: temperatura maxima selectabila este de 250°C, dimensiunile aparatului fiind de 59,5X59,5×57,5 – ultima valoare fiind adancimea cuptorului.

 

AICI GASITI MULTE OPINII DESPER ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *