Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hansa BOEI68462 din clasa de mijloc

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68462 este un cuptor electric din clasa middle, care dispune insa de un numar mare de functii si datorita designului se incadreaza armonios in orice bucatarie moderna.

Modelul dispune de o functie aditionala care ne scuteste de un consum suplimentar de curent si de timp (fiind cu 20% mai rapida decat modul standard de incalzire) –  aceea de preincalzire rapida ; in acest mod cuptorul ajunge in 4 minute la aproximativ 140 de grade, iar controlul temperaturii se realizeaza in mod mecanic.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL   

 

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68462 are un numar de 8 functii:

 • caldura la nivel superior si inferior: functioneaza elementele de incalzire amplasate in partea de sus si de jos, functia fiind recomandata pentru prepararea produselor de patiserie si a carnii ;
 • grill: functioneaza numai grill-ului, functie destinata pentru prajirea bucatilor de carne, a sandwich-urilor, carnaciorilor si shish – kebab-urilor;
 • caldura la nivel superior: functioneaza rezistenta din partea superioara, functia fiind ideala pentru rumenirea partii de sus a produselor;
 • ventilator: functioneaza numai ventilatorul, functie cu ajutorul caruia se realizeaza convectia aerului ( distributia aerului in mod uniform in cuptor, ceea ce face ca gatirea sa se realizeze in profunzime si in mod uniform) sau racirea ansamblului;
 • turbogrill (ventilator si grill): functioneaza concomitent ventilatorul si grill-ul , functie destinata rumenirii bucatilor mari de carne fara a mai fi necesara prajirea pe grill;
 • supergrill (caldura la nivel superior si grill): functioneaza in acelasi timp elementul de incalzire de sus si grill-ul, functie folosita pentru prajirea catitatilor mari de carne;
 • decongelare: functie folosita la dezghetarea produselor;
 • caldura la nivel inferior: functioneaza doar elementul de caldura amplasat in partea de jos a cuptorului, functie destinata rumenirii partii inferioare a prajiturilor si a produselor de patiserie.

Cuptorul este realizat din sticla (folosit la realizarea usii) si inox (folosit pentru panoul de control) lucru care ii confera distinctie si eleganta.

Panoul de control are comenzile grupate catre centru, fiind compus din doua butoane retractabile si un afisaj de tip LCD avand urmatoarele functii:

 • controlul temperaturii in cuptor ( butonul din stanga);
 • selector al functiilor (butonul din dreapta);
 • panoul de afisaj al ceasului electronic sub care se gasesc cei doi senzori cu ajutorul carora se poate naviga in meniu.

Datorita prezentei programatorului Ts cu senzor monitorizarea timpului de preparare al produselor si setarea timpului in care se va opri cuptorul se realizeaza foarte usor.

Din punctul de vedere al consumului de energie electrica nu trebuie sa ne facem nici o problema, cuptorul fiind incadrat in clasa energetica A lucru care inseamna un consum redus de energie.

Cavitatea cuptorului este de tip XXL (avand 65 de litri) fiind conceputa pentru a se putea utiliza vase de diferite forme si dimensiuni. Intretinerea este usoara,  fiind construit dintr-un email neted care se poate sterge utilizand o laveta.

Tot in interiorul cuptorului putem gasi accesoriile, reprezentate de o tava plata si un raft din sarma echipat cu dispozitive de protectie ce ajuta la stabilitate, sistemul de iluminare fiind de asemenea prezent si poate fi utilizat indiferent daca cuptorul este pornit sau nu.

Ventilatorul este folosit pentru a realiza convectia aerului in timpul procesului de gatire si pentru a raci ansamblul imediat dupa oprirea acestuia.

Usa este din sticla reflexiva (este alcatuita din nu mai putin de trei straturi de sticla) lucru ce ii permite sa fie rece la exterior, in partea interioara caldura fiind foarte bine pastrata.

Modelul beneficiaza pe partea interioara de ajutorul reprezentat de un ghid de retete care ofera informatii referitoare la temperatura, tipul de alimente folosit si nivelul de preparare.

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68462 are dimensiunile de 595 x 595 x 575 si o putere electrica instalata de 2900 wati.

MULTE REVIEW-URI APAR AICI   

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *