Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Modelul alb BOEW68645

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68645 este unul dintre modelele cu care producatorul polonez isi propune sa cucereasca piata romaneasca.

Produsul dispune de o functie suplimentare de preincalzire care realizeaza o economie substantiala de timp (in 4 minute cuptorul ajungand la 140 de grade Celsius).

Cuptorul are o silueta care iese in evidenta datorita sticlei albe folosite la realizarea acestuia, desprinsa parca din bucatariile ultramoderne folosite de chefii de renume din marile restaurante internationale.

 

MULTE OPINII DESPRE ACEST MODEL APAR AICI

 

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68645 are 8 functii:

 • Caldura la nivel superior si inferior: functioneaza elementele de incalzire din partea de sus si de jos, functie ideala pentru prepararea produselor din carne si a celor de patiserie;
 • grill: functioneaza numai grill-ul, functie destinata pentru prajirea bucatilor de carne, a sandwich-urilor si a carnaciorilor;
 • caldura la nivel superior: functioneaza rezistenta amplasata in partea de sus a cuptorului, functie ideala pentru rumenirea partii superioare a produselor;
 • ventilator: functioneaza numai ventilatorul. In acest mod se realizeaza convectia aerului (distributia aerului in mod uniform si rapid in interiorul cuptorului, ceea ce face ca gatirea sa se realizeze in profunzime si in mod uniform);
 • turbogrill (ventilator si grill): functioneaza concomitent ventilatorul si grill-ul , functie destinata pentru rumenirea bucatilor mari de carne fara a mai fi necesara prajirea pe grill;
 • supergrill (caldura la nivel superior plus grill): functioneaza elementul de incalzire amplasat in partea superioara si grill-ul, functie folosita pentru prajirea catitatilor mari de carne;
 • decongelare: este folosita la dezghetarea produselor congelate
 • rezistenta inferioara: : functioneaza numai elementul de caldura amplasat in partea inferioara a cuptorului, functie destinata rumenirii partii inferioare a prajiturilor si a produselor de patiserie;

Panoul de comanda este realizat din inox si are doua butoane retractabile cu un design ergonomic care incadreza un afisaj digital avand urmatoarele functii:

 • buton pentru selectarea functiilor cuptorului;
 • buton pentru controlul temperaturii;
 • programator electronic si afisaj al ceasului digital sub care sunt amplasate campurile tactile care faciliteaza navigarea in meniu.

Pe panoul de control sunt prezente si doua indicatoare luminoase care indica:

 • semnalul de reglare al temperaturii;
 • faptul ca produsul functioneaza.

Reglarea duratei de timp in care sa fie gata produsele este posibila datorita programatorului Ts prin care se activeaza controlul duratei de preparare impreuna cu controlul timpului de oprire al cuptorului. Intervalul de timp in care poate fi setat este cuprins intre 0 si 120 de minute, la sfarsitul programului cuptorul emitand un semnal sonor de avertizare.

Iluminarea este prezenta si asigura o vizibilitate excelenta in interior, becul fiind pozitionat in partea din spate a cuptorului (sistemul poate fi folosit chiar daca cuptorul nu este pornit).

Incinta este racita cu ajutorul unui ventilator care asigura un curent de aer tangential (acesta fiind folosit si in cadrul procesului de gatire), clasa energetica A asigurand un consum redus de energie.

Volumul cuptorului este unul care asigura posibilitatea prepararii mau multor produse simultan, folosind vase de forme si dimensiuni diferite, masurand nu mai putin de 66 de litri si este construit dintr-un email ceramic lucios foarte usor de curatat.

Cuptorul beneficiaza de un sistem de ghidaje laterale telescopice care asigura o sustinere ferma a tavilor si posibilitatea de a le scoate fara a introduce mainile in cuptor, pentru o mai buna intretinere acestea fiind demontabile.

Produsul este echipat cu o tava adanca, o tava plata si un raft din sarma prevazut cu dispozitive de protectie care impiedica alunecarea sau rasturnarea accidentala a acestuia, iar controlul temperaturii se face mecanic.

Usa are un sistem de deschidere rabatabil la 90 de grade, in partea interioara fiind neteda (balamalele sunt de mici dimensiuni si sunt incastrate), fiind realizata dintr-un geam compus din trei straturi (partea interioara fiind din panouri reflexive lucru care asigura un efect de “usa rece” la exterior, iar in interior caldura este pastrata mult mai bine).

Asa cum ne-a obisnuit producatorul polonez pe partea interioara este prezent ghidul practic de retete care contine informatii referitoare la tipul de alimente, temperatura, timpul si nivelul de preparare.

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68645 are dimensiunile de 595 x 595 x 575 si o putere electrica de 2900 wati.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *