Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hansa BOEI68463

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68463 este inca unul dintre modelele din gama mediul ale echipei din Polonia cu care  incearca sa cucereasca piata din Romania.

Cuptorul este elegant, fiind realizat din inox de cea mai buna calitate si sticla si este o prezenta aparte in cadrul bucatariilor moderne.

 

VEZI AICI OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68463 are 8 functii:

 • Caldura la nivel superior si inferior: functioneaza elementele de incalzire de sus si de jos, functie destinata pentru prepararea produselor din carne si a celor de patiserie;
 • grill: functioneaza numai grill-ul, functie ideala pentru prajirea bucatilor de carne, a sandwich-urilor si a carnaciorilor;
 • caldura la nivel superior: functioneaza numai rezistenta de jos, functie ideala pentru rumenirea partii superioare a produselor;
 • ventilator: functioneaza numai ventilatorul. In acest mod se realizeaza convectia aerului (aerul este distribuit uniform si rapid in interiorul cuptorului, ceea ce face ca gatirea sa se realizeze in mod uniform);
 • turbogrill (ventilator si grill): functioneaza concomitent ventilatorul si grill-ul , functie ideala pentru rumenirea bucatilor mari de carne fara a mai fi necesara prajirea pe grill;
 • supergrill (caldura la nivel superior plus grill): functioneaza elementul de incalzire superior si grill-ul, functie folosita pentru prajirea cantitatilor mari de carne;
 • decongelare: este folosita la dezghetarea produselor congelate
 • caldura la nivel inferior: functioneaza numai elementul de caldura din partea inferioara, functie ideala pentru rumenirea partii inferioare a prajiturilor si a produselor de patiserie;

Produsul este dotat cu functia auxiliara de preincalzire rapida, lucru ce confera o economie mare de timp, cuptorul ajungand in numai 4 minute la temperatura optima de functionare de 150 de grade.

Panoul de control este realizat din sticla neagra si are doua butoane retractabile care sunt pozitionate in stanga si in dreapta unui afisaj de tip LCD avand urmatoarele intrebuintari:

 • buton (din dreapta) pentru selectarea functiilor cuptorului;
 • buton (din stanga) pentru controlul temperaturii;
 • programator electronic si afisaj al ceasului digital sub care sunt amplasati senzorii care faciliteaza navigarea in meniu.

Pe panoul de control sunt prezente si doua indicatoare luminoase care ne arata:

 • reglarea temperaturii;
 • faptul ca produsul functioneaza sau nu.

Panoul de control este foarte usor de monitorizat si de utilizat datorita comenzilor cu senzori. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, devine foarte usor de setat timerul electronic care ne ajuta sa stabilim timpul de care au nevoie preparatele pentru a fi pregatite, la sfarsitul programului cuptorul emitand un semnal sonor de avertizare.

Produsul are un consum de energie electrica destul de mic, fiind incadrat in clasa energetica A, controlul temperaturii in interiorul incintei realizandu-se mecanic, iar un bec clasic asigura o vizibilitate excelenta in interior.

Cuptorul are un ventilator cu dublu rol, fiind folosit atat in timpul procesului de gatire cat si pentru racirea ansamblului.

Volumul incintei este de 65 de litri, oferind suficient spatiu pentru gatirea concomitenta a mai multor feluri de mancare si este prevazuta cu un sistem complex de ghidaje telescopice cu functie de oprire (acestea pot fi demontate si spalate) si cu un sistem de gratare laterale din inox care asigura o buna sustinere a tavilor din interior.

Cavitatea este construita din email lucios si este usor de intretinut datorita suprafetei netede de care mancarea nu se poate lipi.

Usa este din sticla triplu stratificata (stratul interior fiind de fapt un panou reflexiv de sticla care asigura o mai buna mentinere a caldurii in interior) , mentinand in acelasi timp  suprafata exterioara rece, fiind foarte usor de intretinut datorita suprafetei netede a acesteia. In partea superioara apare un maner discret de inox inscriptionat cu numele producatorului.

Pe partea interioara a geamului esta afisata nelipsita lista de retete care ofera diverse informatii utile utilizatorului.

Cuptorul este echipat cu o tava plata si un grata de sarma inoxidabila.

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI68463 are o putere electrica instalata de 2900 wati si dimensiunile de 595 x 595 x 575

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *