Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hansa BOEI64482 un model mai simplu

Cuptorul electric Hansa BOEI64482 reprezinta unul dintre modelele din gama entry al producatorului polonez care poate asigura un mod de gatit placut si rapid, fiind un ajutor de nadejde in orice moment petrecut in bucatarie.

Produsul este echipat cu un timer care ne ofera posibilitatea de a seta durata de timp necesara pregatirii produsului, iar incinta este iluminata cu ajutorul unui bec pozitionat pe peretele din spate. Iluminarea poate fi folosita si independent de functionarea cuptorului cu ajutorul butonului de control al functiilor.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL   

 

Cuptorul electric Hansa BOEI64482 are 4 functii:

  • caldura superioara si inferioara: functioneaza elementele de incalzire din partea de sus si de jos, functie ideala pentru prepararea produselor din carne si a celor de patiserie;
  • grill: functioneaza rezistenta grill-ului, functie ideala pentru prajirea bucatilor de carne, a sandwich-urilor si a carnaciorilor;
  • caldura la nivel superior: functioneaza rezistenta de sus, functie ideala pentru rumenirea in partea superioara a produselor;
  • caldura la nivel inferior: functioneaza doar elementul de caldura din partea inferioara, functie folosita pentru rumenirea partii inferioare a prajiturilor si a produselor.

Produsul are si doua functii speciale, aceea de decongelare si de preincalzire rapida a cuptorului (incinta se incalzeste pana la 140 de grade in 4 minute, fapt ce duce la o economie substantial de energie electrica si de timp).

Este prezent si un ventilator utilizat la racirea produsului (acesta intra automat in functiune imediat ce cuptorul se opreste), fiind folosit si in timpul procesului de gatire, asigurand efectul de convectie al aerului (aerul cald este distribuit uniform in jurul produselor fapt ce asigura o gatire uniforma si in profunzime a preparatelor si economiseste energia).

Panoul de control este realizat din inox si are comenzile simple si usor de utilizat prin intermediul a doua butoane ergonomice de inox de tip push up si al unui afisaj digital, folosite la:

  • controlul temperaturii in cuptor (intervalul de temperatura in incinta fiind intre 50 si 250 grade Celsius);
  • selector al functiilor;
  • afisarea ceasului electronic sub care se gasesc doi senzori cu ajutorul carora se poate naviga in meniu.

Controlul cuptorului se realizeaza mecanic, clasa energetica A asigurand un consum redus de energie.

Volumul cuptorului este putin peste medie, fiind de 69 de litri si este realizat din email lucios, fiind usor de curatat.

Accesoriile sunt numeroase, modelul fiind echipat cu un gratar combi dotat cu sisteme de siguranta care ii asigura o buna stabilitate, o tava de coacere, o tava adanca si o tava ProCook (de tip fagure).

Usa este din sticla termorezistenta de culoare neagra, avand in partea superioara un maner ergonomic din inox si un sistem de deschidere batant. Intretinerea acesteia este usoara datorita suprafetei netede a acesteia si a faptului ca balamalele sunt incastrate si de mici dimensiuni.

Cuptorul electric Hansa BOEI64482 are o putere electrica instalata de 2200 wati si dimensiunile de 595 x 595 x 575

 

CATEVA PARERI APAR SI AICI

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *