Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

BOEI68162 alaturi de plita BHGI62018

Hansa BOEI68162Cuptorul incorporabil electric Hansa BOEI68162 alaturi de plita pe gaz BHGI62018 se poate gasi la una din cele mai mici preturi pe la noi (cam 1100 de lei la promotie), insa ca si la toate produsele Hansa problema este ca nu se gasesc informatii oficiale, manuale sau macar pdf-uri de utilizare.

Desi pe net la comercianti se specifica ca are 8 functii, trebuie sa stim ca una se refera la selectarea temperatura si una pentru selectarea timpului ( Timer ).


Iar ceea ce priveste butonul de selectare a functiei de coacere acesta are:

Pozitie de OFF/Stins
Iluminare interioara
Elementul superior si cel inferior pornite :Setarea butonului in aceasta pozitie  permite cuptorului sa fie incalzit in mod conventional
Ventilatorul, elementul de incalzire superior si cel inferior pornite: Setarea butonului in aceasta pozitie este utila pentru coacerea prajiturilor. Cuptor conventional cu ventilator
Gratar: Setarea butonului in aceasta pozitie permite rumenirea alimentelor pe gratar
Gratar combinat (gratar si element de incalzire superior): Atunci cand este selectata aceasta functie, este permisa rumenirea alimentelor cu ajutorul gratarului si a elementului de incalzire superiora. Aceasta functie permite setarea unei temperaturi mai ridicate in partea superioara a suprafetei de preparare, rumenind mai bine si pe o suprafata mai mare.
Ventilator si gratar combinat: cuptorul activeaza functia gratar combinat si ventilator. Aceasta functie accelereaza procesul de prajire si imbunatateste gustul alimentelor. Utilizati gratarul cu usa cuptorului inchisa.

Pornirea cuptorului este indicata de doua semnale luminoase, galben si rosu. Culoarea galbena aprinsa semnifica faptul ca este pornit cuptorul. Daca lumina rosie se stinge, inseamna ca s-a atins temperatura setata

Avand un volum util de 65 de litrii la cei 59.5X59.5X57.5 este foarte incapator! si nu trebuie sa uitam ca tara de origine este Polonia si nu China!

Iar plita pe gaz BHGI62018 este unul “de baza”, cu 4 arzatoare si aprindere electronica.

 

VEZI AICI PRETUL LA PROMOTIE CU TRANSPORT GRATUIT

One Response to BOEI68162 alaturi de plita BHGI62018

  1. Ina says:

    Buna ziua .stie cineva sa – mi zica de ce nu mai merg ventilatorul si rezistenta la cuptor electric Hansa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *