Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hansa BOEW68472 din clasa medie

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68472 este un cuptor din gama medium a producatorului polonez, cu ajutorul caruia gatitul devine o placere pe care cu greu o putem refuza.

Cuptorul are o silueta moderna, fiind realizat din sticla si inox si este potrivit pentru orice bucatarie moderna, completand cu succes echiparea acesteia cu aparatura electrocasnica de cel mai inalt nivel.

 

VEZI AICI MULTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68472 are 8 functii:

 • Caldura la nivel superior si inferior: functioneaza elementele de incalzire din partea superioara si inferioara, functie ideala pentru prepararea produselor din carne si a celor de patiserie;
 • grill: functioneaza numai grill-ul, functie ideala pentru prajirea bucatilor de carne, a sandwich-urilor si a carnaciorilor;
 • caldura la nivel superior: functioneaza rezistenta amplasata in partea superioara a cuptorului, functie destinata rumenirii partii superioare a produselor;
 • ventilator: functioneaza numai ventilatorul. In acest mod se realizeaza convectia aerului (distributia aerului in mod uniform si rapid in interiorul cuptorului, ceea ce face ca gatirea sa se realizeze in profunzime si in mod uniform);
 • turbogrill (ventilator si grill): functioneaza in acelasi timp ventilatorul si grill-ul , functie ideala pentru rumenirea bucatilor mari de carne fara a mai fi necesara prajirea pe grill;
 • supergrill (caldura la nivel superior plus grill): functioneaza elementul de incalzire amplasat in partea de sus si grill-ul, functie folosita pentru prajirea catitatilor mari de carne;
 • decongelare: este folosita la dezghetarea produselor congelate
 • rezistenta inferioara: : functioneaza numai elementul de caldura amplasat in partea inferioara a cuptorului, functie destinata rumenirii partii inferioare a prajiturilor si a produselor de patiserie;

Este prezenta si functia suplimentare de preincalzire a cuptorului cu ajutorul careia se incalzeste cuptorul la 140 de grade Celsius in numai 4 minute.

Panoul de comanda este realizat din inox si are doua butoane retractabile care incadreza un afisaj digital avand urmatoarele functii:

 • selectarea functiilor cuptorului;
 • controlul temperaturii;
 • programator electronic si afisaj al ceasului digital sub care sunt amplasate campurile tactile care faciliteaza navigarea in meniu.

Pe panoul de control sunt prezente si doua indicatoare luminoase care indica:

 • semnalul de reglare al temperaturii;
 • faptul ca produsul functioneaza.

Datorita programatorului Ts (un sistem de comenzi prin intermediul senzorilor) se poate  activa cu usurinta controlul duratei de preparare impreuna cu controlul timpului de oprire al cuptorului. Intervalul de timp in care poate fi setat este cuprins intre 0 si 120 de minute, iar la sfarsitul programului cuptorul emite un puternic semnal acustic .

Iluminarea se realizeaza cu ajutorul unui bec clasic si poate fi folosita independent de functionarea cuptorului.

Cuptorul are un volum de 66 de litri si permite folosirea mai multor vase de dimensiuni diferite in acelasi timp, fiind realizat dintr-un email de care mancarea se lipeste foarte greu ; astfel este usor de curatat. Produsul este echipat cu o tava plata pentru copt si un raft din sarma inoxidabila dotat cu sisteme de siguranta care impiedica rasturnarea acestuia.

Ventilatorul supradimensionat asigura o racire eficienta a incintei, fiind folosit si pentru realizarea efectului de convectie 3D in timpul procesului de gatire.

Cuptorul are un sistem de ghidaje laterale telescopice care asigura o sustinere ferma a tavilor si ne ofera posibilitatea de a le scoate din cuptor fara sa introducem foarte mult mainile, pentru o mai buna intretinere acestea fiind demontabile.

Curatarea cuptorului este facila, peretii cuptorului avand un sistem de insertii catalitice care asigura arderea resturilor de mancare ramase la o temperatura suficient de inalta incat acestea sa fie transformate in cenusa.

Usa este construita din trei straturi de sticla (un strat fiind din panouri reflexive, care asigura efectul de “usa rece” in exterior, (restul caldurii fiind pastrata in interior) si se intretine foare usor, in partea interioara fiind neteda si lucioasa, iar pe geam este prezent sistemul de retete care ofera utilizatorului diverse informatii referitoare la produsele utilizate, nivelul temperaturii, etc.

Cuptorul electric incorporabil Hansa BOEW68472 are dimensiunile de 595 x 595 x 575 si o putere electrica instalata de 2900 wati.

 

VEZI AICI LA OFERTA IMPREUNA CU O PLITA

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *