Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hansa BOEI64590015 din gama Fusion

Cuptorul electric Hansa BOEI64590015 este unul dintre noile cuptoare din gama Fusion cu care producatorul polonez a reusit sa impresioneze, fiind unul dintre cuptoarele cu cel mai bun raport calitate / pret.

Cuptorul este realizat majoritar din sticla cu insertii fine de inox, avand astfel o silueta eleganta in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

 

VEZI AICI MULTE OPINII DESPRE ACEST MODEL   

 

Cuptorul electric Hansa BOEI64590015 are 8 functii:

 • Caldura la nivel superior si inferior: functioneaza elementele de incalzire superioare si inferioare, functie destinata pentru prepararea produselor din carne si a celor de patiserie;
 • grill: functioneaza numai grill-ul, functie destinata pentru prajirea bucatilor de carne, a sandwich-urilor si a carnaciorilor;
 • caldura la nivel superior: functioneaza numai rezistenta superioara, functie destinata pentru rumenirea partii superioare a produselor;
 • ventilator: functioneaza numai ventilatorul. In acest mod se realizeaza convectia aerului (aerul este distribuit uniform si rapid in interiorul cuptorului, ceea ce face ca gatirea sa se realizeze in profunzime si in mod uniform);
 • turbogrill (ventilator si grill): functioneaza in acelasi timp ventilatorul si grill-ul , functie destinata pentru rumenirea bucatilor mari de carne fara a mai fi necesara prajirea pe grill;
 • supergrill (caldura la nivel superior plus grill): functioneaza elementul de incalzire superior si grill-ul, functie folosita pentru prajirea cantitatilor mari de carne;
 • decongelare: este folosita la dezghetarea produselor congelate
 • caldura la nivel inferior: functioneaza numai elementul de caldura de jos, functie destinata rumenirii partii inferioare a prajiturilor si a produselor de patiserie;

Este prezenta functia de preincalzire rapida a cuptorului, cu ajutorul careia cuptorul ajunge in regimul normal de temperatura in numai 4 minute, realizandu-se astfel o economie substantiala de timp.

Panoul de control este realizat din sticla neagra si are doua butoane retractabile cu design ergonomic  care incadreaza un afisaj de tip LCD avand urmatoarele utilizari:

 • buton pentru selectarea functiilor cuptorului (in partea dreapta);
 • buton pentru controlul temperaturii (in partea stanga);
 • programator electronic si afisaj al ceasului digital sub care sunt amplasati senzorii care faciliteaza navigarea in meniu.

Pe panoul de control sunt prezente si doua indicatoare luminoase care indica:

 • semnalul de reglare al temperaturii;
 • faptul ca produsul functioneaza.

Reglarea duratei de timp in care sa fie gata produsele este posibila datorita programatorului Ts prin care se activeaza controlul duratei de preparare impreuna cu controlul timpului de oprire al cuptorului. Intervalul de timp in care poate fi setat este cuprins intre 0 si 120 de minute, la sfarsitul programului cuptorul emitand un semnal sonor de avertizare.

Controlul temperaturii in interior se realizeaza in mod electronic, produsul fiind incadrat in clasa energetica A.

Cuptorul are un ventilator care este folosit in timpul procesului de gatire al produselor asigurand efectul de convectie al aerului fiind folosit si pentru racirea ansamblului.

Iluminarea este clasica, si poate fi folosita independent de functionarea cuptorului.

Volumul incintei este de 66 de litri, spatiul fiind suficient pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp. Incinta este construita din email lucios neted, realizat special pentru a usura curatarea cuptorului.

Gratarele laterale din inox asigura sustinerea tavilor, fiind usor de culisat pentru introducerea sau scoaterea acestora din cuptor, ghidajele telescopice cu functie de oprire reducand la maximum riscul de arsuri.

Usa este realizata din trei straturi de sticla, acest lucru mentinand exteriorul acesteia rece, interiorul fiind usor de intretinut datorita suprafetei netede ce nu prezinta nici un fel de asperitate, iar in partea superioara apare un maner de inox masiv.

Pe interiorul geamului usii cuptorului este prezent obisnuitul retetar care ne ajuta cu diverse informatii referitoare la tipul de alimente folosite , la temperatura si la timpul de coacere.

Cuptorul este prevazut cu o tava plata, o tava adanca si un raft de sarma inoxidabila dotat cu dispozitive de protectie care impiedica rasturnarea accidentala.

Cuptorul electric Hansa BOEI64590015 are o putere electrica instalata de 2900 wati si dimensiunile de 595 x 595 x 575.

VERIFICA OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *