Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samus CS30BCL2, un cuptor electric destinat bucatariilor moderne

Cuptoarele electrice independente sunt un ajutor pentru orice bucatarie cotidiana, iar Samus CS30BCL2 este unul dintre cele mai moderne produse. Dotat cu functii si tehnologie de ultima ora, cuptorul are un aspect elegant ce se incadreaza de minune in bucatariile moderne realizate din PAL sau MDF.

Puterea electrica a cuptorului este de 1600 de wati, lucru ce ne asigura ca produsele noastre se vor prepara in profunzime iar timpul in care vor fi gata produsele va fi foarte mic.

 

Citeste descreierea completa

Samus CS35B2 cu o capacitate de 35 de litri

Cuptorul electric Samus CS35B2 este fratiorul modelului CS45B2, fiind aproape identic, diferentele majore fiind capacitatea cuptorului si marimile acestuia.
Cu o capacitate de 35 de litri, este ideal pentru familii de 3 persoane, sau chiar 4, iar unul din cele mai importane aspect care te va face sa alegi un astfel de cuptor este pretul lui destul de mic.

 

Citeste descreierea completa

Samus CS-45W3 cu capacitate de 45 de litri si functii cu ventilator

Cuptorul electric independent Samus CS-45W3 este un model din gama mijlocie a acestui producator de electrocasnice, avand sase programe, o capacitate de incarcare destul de mare, de 45 de litri, si o putere consumata de 2000 de W.
Avand un pret acceptabil, sa vedem cele mai importante aspecte (din punctul nostru de vedere) al acestui model.

Temperatura selectabila: Putem selecta temperatura de 40°C, care este ideal pentru prepararea iaurtului, 80°C , 120°C, 150°C, 190°C si cel maxim de 230 °C.

Citeste descreierea completa

Samus CS45BRCL2 cu capacitate de 45 de litri

Modelul CS45BRCL2 este un model nou al producatorului Samus. Este un cuptor electric maricel, cu capacitate de 45 l si dimensiuni de 56.8 cm lungime, 35.6 cm inaltime si 42.5 cm adancime, dar o greutate totala de doar 11.8 kg. Are un design modern si este de culoarea neagra.

Temperatura (reglabil intre 100-230◦C), durata de pregatire (pana la 60 de minute, cu semnal sonor la terminarea programului) si functiile cuptorului se seteaza manual, cu ajutorul celor trei butoane de pe panoul din fata.

Citeste descreierea completa

Samus CSD45BRC2 cu inductie si rotisor

Cuptorul electric Samus CSD45BRC2 este un cuptor electric compact, ultramodern, ce incorporeaza ultimele noutati din domeniu. Silueta inconfundabila a acestuia este subliniata de designul de avantgarda si de carcasa ce cmbina inoxul cu elementele de tabla neagra.

Cuptorul electric Samus CSD-45BRC2 are 8 functii:

 • pizza: folosita atunci cand dorim sa preparam o pizza delicioasa si crocanta;
 • paine: utilizata pentru prepararea diverselor retete de paine ;
 • patiserie: utilizata pentru prepararea produselor de patiserie;
 • prajituri: folosita pentru prepararea produselor de cofetarie si a prajiturilor;
 • rotisor: utilizata pentru prepararea bucatilor mari de carne, pentru prepararea kebapului sau a puiului folosind rotisorul;
 • friptura: atunci cand se doreste prajirea bucatilor de carne plata;
 • mentinere la cald: este folosita atunci cand se doreste mentinerea preparatelor calde pe o anumita perioada de timp;
 • dezghetare: utilizata pentru decongelarea produselor inghetate.

Citeste descreierea completa

Samus CS45B2 cu o capacitate mare de 45 de litri

Cuptorul electric Samus CS45B2 este un cuptor electric modern de culoare neagra si usor de utilizat.

Cuptorul electric Samus CS45B2 are trei functii:

 • Incalzire jos: destinata produselor ce necesita coacere in partea inferioara, pentru prepararea produselor de patiserie sau pentru frigerea produselor din carne;
 • Incalzire sus: destinata frigerii bucatilor mari de carne sau pentru rumenirea partii superioare a produselor;
 • Incalzire sus si jos: este functia ideala pentru prepararea majoritatii felurilor de mancare.

Cuptorul este incadrat in clasa XXL in ceea ce priveste volumul cavitatii interioare, iar cei 45 litri stau marturie in acest sens.

Citeste descreierea completa

Samus CS60BRC2 cu capacitate de 60 litri

Cuptorul electric independent Samus CS60BRC2 este cel mai mare model al acestui producator, insa nu numai ca are un volum mare, si un design foarte reusit, are rotisor dar si coacere cu Convectie. Deoarece are un volum de 60 de litri, ocupa mult loc, dar asta numai in comparatie cu cuptoarele care au un volum de pana la 35 litri. Pentru cei care nu mai au posibilitatea de a incorpora un cuptor, acesta poate fi o alegere buna, caci este una dintre cele mai cuptoare electrice de pe piata, marimile lui fiind de 62.5×46.2×41.5 cm.

Citeste descreierea completa