Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samus CS30BCL2, un cuptor electric destinat bucatariilor moderne

Cuptoarele electrice independente sunt un ajutor pentru orice bucatarie cotidiana, iar Samus CS30BCL2 este unul dintre cele mai moderne produse. Dotat cu functii si tehnologie de ultima ora, cuptorul are un aspect elegant ce se incadreaza de minune in bucatariile moderne realizate din PAL sau MDF.

Puterea electrica a cuptorului este de 1600 de wati, lucru ce ne asigura ca produsele noastre se vor prepara in profunzime iar timpul in care vor fi gata produsele va fi foarte mic.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Samus CS30BCL2 este un cuptor ce beneficiaza de convectie a aerului

De altfel puterea electrica a cuptorului pe care il vom alege trebuie sa fie cat mai mare chiar daca acest lucru inseamna un buget crescut pentru plata energiei electrice, insa acesta este cel mai sigur mod pentru ca preparatele noastre sa fie pregatite „ca la mama acasa” iar timpul pe care il vom petrece asteptand mancarea sa fie cat mai mic.

Convectia aerului cald este caracteristica ce iese imediat in evidenta, deoarece foarte putine cuptoare din aceasta gama sunt prevazute cu un ventilator. Acesta este amplasat in partea din spate a cuptorului iar capacitatea de ventilare este excelenta, realizandu-se in acest fel raspandirea uniforma a aerului in incinta cuptorului fapt ce va ajuta la prepararea uniforma si in profunzime a preparatelor.

Samus CS30BCL2 este un cuptor mic dar destul de incapator. Capacitatea interioara este de 30 de litri, iar acest lucru este suficient pentru a utiliza vase de forme si marimi diferite.

Designul cuptorului este uimitor. Acesta este realizat din tabla neagra iar usa este din sticla securizata, rezistenta la temperaturi inalte si este prevazuta in partea superioara cu un maner elegant de inox.

 

POTI VERIFICA STOCUL AICI

 

Butoanele mecanice ce servesc la controlul cuptorului sunt elegante si sunt usor de folosit chiar si de catre persoanele in varsta datorita dimensiunilor acestora.

Controlul temperaturii interioare se face cu ajutorul butonului de sus, butonul din mijloc serveste la setarea programelor iar butonul de jos este utilizat pentru a regla timpul dorit pentru prepararea produselor.

Cuptorul ne pune la dispozitie nu mai putin de patru trepte de temperatura pe care sa le folosim, asigurandu-ne astfel ca vom alege intotdeauna temperatura optima pentru prepararea produselor.

O bucatarie moderna beneficiaza de electrocasnice performante

Functionarea cuptorului este evidentiata de un led rosu elegant situat in partea de jos. Atunci cand acesta este aprins inseamna ca este pornit cuptorul.

Temperatura interioara a Samus CS30BCL2 poate fi reglata in intervalul cuprins intre 100 si 230 grade Celsius.

Functiile cu care este echipat cuptorul fac parte dintre punctele forte ale acestuia. Acestea sunt in numar de 6:

  • Incalzire superioara;
  • Incalzire inferioara;
  • Incalzire superioara si inferioara;
  • Incalzire superioara cu convectie;
  • Incalzire inferioara cu convectie;
  • Incalzire superioara si inferioara cu convectie.

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

Timerul ne ofera posibilitatea de a ne alege intervalul de timp in care va fi gata mancarea, iar acesta poate fi reglat intre 5 si 60 de minute.

Iluminarea interioara este asigurata cu ajutorul unui bec puternic amplasat in partea superioara a peretului din spate. Astfel vom vedea stadiul in care se afla preparatele noastre si ne vom feri de contactul accidental cu peretii cuptorului.

Programul de seara al tuturor este destul de ocupat si exista riscul de a uita cuptorul in functiune, dar Samus CS30BCL2 inlatura producerea accidentelor provocate de arderea mancarii sau supraincalzirea cuptorului prin emiterea unui semnal sonor puternic, ce ne avertizeaza de terminarea programului ales.

Accesoriile sunt numeroase si sunt compuse din:

  • Maner tava;
  • Tavita pentru colectarea reziduurilor;
  • Gratar din inox;

Cuptorul Samus CS30BCL2 are dimensiunile de 549 x 407 x 321 milimetri si o greutate de 8,4 kilograme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *