Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samus CS35B2 cu o capacitate de 35 de litri

Cuptorul electric Samus CS35B2 este fratiorul modelului CS45B2, fiind aproape identic, diferentele majore fiind capacitatea cuptorului si marimile acestuia.
Cu o capacitate de 35 de litri, este ideal pentru familii de 3 persoane, sau chiar 4, iar unul din cele mai importane aspect care te va face sa alegi un astfel de cuptor este pretul lui destul de mic.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de coacere la cuptorul electric Samus CS35B2:

  • Incalzire jos: destinata produselor ce necesita coacere in partea inferioara, pentru prepararea produselor de patiserie sau pentru frigerea produselor din carne. Poate fi folosit insa pentru majoritatea mancarurilor, cum ati folosit si pana acum cuptorul pe gaz, care avea incalzire inferioara
  • Incalzire superioara: destinata frigerii bucatilor mari de carne sau pentru rumenirea partii superioare a produselor;
  • Incalzire inferioara si superioara: este functia ideala pentru prepararea majoritatii felurilor de mancare, mai ales a prajiturilor, care necesita o caldura cat mai uniforma atat pe partea inferoara cat si pe cea suprioara.

Daca ati sperat ca pentru pretul pe care il are sa aiba si program cu convectie, ei bine, acesta nu are convectie, si daca cumva gasiti la acest pret un alt model cu un volum util apropiat care sa aiba si convectie, n uezitati sa-l cumparati.
Samus CS35B2 are timer cu valoare maxima de 60 de minute, si puteti alege cu o precizie de cinci minute durata de preparare a mancarurilor, in acest interval. La terminarea perioadei selectate, cuptorul va atentioneaza acustic asupra acestui lucru.

Temperatura interioara poate fi reglata in intervalul 100 – 230 grade Celsius, cuptorul avand patru trepte de reglaj al temperaturii. Valoare maxima mai mare oricum nu avem nevoie, sau cel putin nu cred ca vreti sa preparati ceva in cuptor la o temperatura mai mare de 230 de grade.

 

CITESTE ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL AICI

 

Chiar daca volumul cuptorului este cu 10 litri mai mic decat cel in cazul modelului cs45bc, dimensiunile sunt foarte apropiate, in acest cazul de fata vorbim de o inaltime de 35 de cm, latime de 53 de cm si o adancime de 38 cm. In interiorul cuptorului avem 2 nivele pe care putem pune grilajul sau tava de copt, fata de 3 in cazul modelului mai mare.

Samus CS35B2 va consuma un maxim de 1600W, deci nu foarte mult pentru un cuptor electric cu aceste capacitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *