Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samus CS45BRCL2 cu capacitate de 45 de litri

Modelul CS45BRCL2 este un model nou al producatorului Samus. Este un cuptor electric maricel, cu capacitate de 45 l si dimensiuni de 56.8 cm lungime, 35.6 cm inaltime si 42.5 cm adancime, dar o greutate totala de doar 11.8 kg. Are un design modern si este de culoarea neagra.

Temperatura (reglabil intre 100-230◦C), durata de pregatire (pana la 60 de minute, cu semnal sonor la terminarea programului) si functiile cuptorului se seteaza manual, cu ajutorul celor trei butoane de pe panoul din fata.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASESTI AICI

 

Cele 5 functii de coacere la cuptorul Samus CS45BRCL2 :

 1. Cu incalzire inferioara si superioara: sunt pornite simultan atat incalzirea inferioara cat si cea superioara. Aceasta functie este recomandata mai ales pentru produse de patiserie si prajituri, care se vor prepara intr-un interval de 20-50 de minute.
 2. Cu incalzire superioara:
 3. Incalzire inferioara/superioara cu ventilatie (convectie): pe langa incalzirea inferioara si superioara este pornita si ventilatia, astfel aerul cald fiind distribuit uniform in interiorul cuptorului
 4. Doar incalzirea inferioara cu ventilatie: folosita de exemplu la prepararea pizzelor
 5. Grill cu rotisor:

 

Printre accesoriile cuptorului veti gasi un gratar din inox, o tava mare de coacere, o tava pentru colectarea rezidurilor si manere pentru tavi.  Grilajul si tavile pot fi folosite pe 3 nivele.

In interiorul cuptorului gasim si un bec pozitionat in partea din spate a cuptorului care ofera lumina pe toata durata de coacere usurand astfel munca utilizatorului.

Usa la acest model Samus este cu geam dublu, astfel se incalzeste doar foarte putin in timpul programelor oferind un plus de siguranta in utilizare.

Cee ace cam lipseste (asta daca vreu sa fiu carcotas), insa nu este un minus, caci oricum e un cuptor destul de ieftin, in comparative cu numarul programelor, este posibilitatea de a seta cuptorul sa incalzeasca pana cand il opresti tu.

Si ceea ce e foarte reusit: putem seta cu o precizie de 10 grade temperatura dorita, nu stam sa ghicim cam unde ar trebui sa rotim selectorul de temperatura!

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

2 Responses to Samus CS45BRCL2 cu capacitate de 45 de litri

 1. Nicola Angelica says:

  Cozonac se poate coace la acest cuptor?

 2. Elena says:

  Se poate face cozonac la samus..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *