Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samus CSD45BRC2 cu inductie si rotisor

Cuptorul electric Samus CSD45BRC2 este un cuptor electric compact, ultramodern, ce incorporeaza ultimele noutati din domeniu. Silueta inconfundabila a acestuia este subliniata de designul de avantgarda si de carcasa ce cmbina inoxul cu elementele de tabla neagra.

Cuptorul electric Samus CSD-45BRC2 are 8 functii:

 • pizza: folosita atunci cand dorim sa preparam o pizza delicioasa si crocanta;
 • paine: utilizata pentru prepararea diverselor retete de paine ;
 • patiserie: utilizata pentru prepararea produselor de patiserie;
 • prajituri: folosita pentru prepararea produselor de cofetarie si a prajiturilor;
 • rotisor: utilizata pentru prepararea bucatilor mari de carne, pentru prepararea kebapului sau a puiului folosind rotisorul;
 • friptura: atunci cand se doreste prajirea bucatilor de carne plata;
 • mentinere la cald: este folosita atunci cand se doreste mentinerea preparatelor calde pe o anumita perioada de timp;
 • dezghetare: utilizata pentru decongelarea produselor inghetate.

 

CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODELAPAR SI AICI

 

Cuptorul are patru elemente de incalzire din inox, ce ofera o incalzire unitara si profunda a incintei si ofera rezistentelor o durata de viata sensibil mai mare fata de unele obisnuite.

Produsul este dotat si cu un ventilator utilizat pentru realizarea efectului de convenctie a aerului. Astfel, aerul este distribuit uniform in interiorul cuptorului si asigura o prepararea in profunzime a produselor, gustul acestora fiind astfel deosebit.

Iluminarea este prezenta prin intermediul unui bec pozitionat in partea din spate a cuptorului.

Volumul cuptorului este unul dintre cele mai mari din aceasta clasa. Cei 45 de litri ne permit sa gatim mai multe preparate simultan si sa folosim vase de forme si marimi diferite utilizand  cele trei niveluri pentru tavi.

Accesoriile sunt numeroase. Astfel, se pot folosi gratarul de inox, tava mare pentru copt, tavita colectoare de reziduri, manerul pentru tava si rotisorul.

Un grill de mare putere ne ajuta in prajirea uniforma a bucatilor de carne.

Controlul temperaturii este deosebit de precis. Acesta se realizeaza cu ajutorul termostatului electronic  in intervalul de temperaturi cuprins intre 100 si 230 grade Celsius.

Daca nu dorim reglarea manuala a temperaturii se pot folosi cele patru trepte presetate de reglaj ale temperaturii.

Durata de preparare a mancarurilor poate fi setata si  fara sa folosim functiile cuptorului cu ajutorul unui timer ce poate fi setat in intervalul 0 – 180 minute.

La sfarsitul programului cuptorul ne va atentiona printr-un semnal sonor.

Usa are un geam generos, iar balamelele sunt realizate dintr-un material special destinat sa reziste uzurii in timp. In partea superioara aceasta are un maner de inox folosit pentru deschidere.

Comenzile se realizeaza cu ajutorul unui bloc de comanda tactil, amplasat in partea dreapta a cuptorului, unde gasim campurile tactile pentru activarea functiilor (in partea superioara),  comenzile pornit/oprit si activare ventilator/convectie (amplasate in partea de mijloc), iar in partea inferioara sunt amplasate comenzile „plus” si „minus” folosite pentru reglarea temperaturii interioare si a timerului.

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

Deasupra blocului de comenzi este situat afisajul digital unde se pot gasi informatii despre functia folosita, temperatura interioara (afisata in grade Celsius sau Fahrenheit), durata programului si ceas.

Cuptorul electric Samus CSD45BRC2 are o putere electrica ce asigura un gatit eficient, iar cei 2000 de wati sunt o dovada a acestui fapt.

Greutatea cuptorului este de 8,17 kilograme iar dimensiunile sunt 560 x 417 x 350 (mm)

 

 

 

3 Responses to Samus CSD45BRC2 cu inductie si rotisor

 1. Niculina Ciupercă says:

  Bună ziua!
  Aș dori un manual în format pdf.
  Cu mulțumiri,
  Niculina Ciupercă

 2. Doncean Sorin says:

  Buna ziua
  Am achizitionat acest model de cuptor si in prezentarea dvs vorbiti de iluminat prin bec pozitionat in partea din spate.La mine nu se aprinde nici un bec la pornirea cuptorului si nici nu reusesc sa-l localizez.Imi putei spune unde anume eswte localizat becul?

 3. zolyzoom19 says:

  Cum se poate indeparta sticla de la usa ca sa pot curata si intre cele doua sticle?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *