Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samus CS60BRC2 cu capacitate de 60 litri

Cuptorul electric independent Samus CS60BRC2 este cel mai mare model al acestui producator, insa nu numai ca are un volum mare, si un design foarte reusit, are rotisor dar si coacere cu Convectie. Deoarece are un volum de 60 de litri, ocupa mult loc, dar asta numai in comparatie cu cuptoarele care au un volum de pana la 35 litri. Pentru cei care nu mai au posibilitatea de a incorpora un cuptor, acesta poate fi o alegere buna, caci este una dintre cele mai cuptoare electrice de pe piata, marimile lui fiind de 62.5×46.2×41.5 cm.

VEZI AICI CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Functiile de coacere la Samus CS60BRC2 :

Incalzier superioara : este folosit mai ales pentru rumenire finala, sau paine prajit,
Incalzire inferioara : de fapt coacerea traditionala pe gaz, caldura este emanata de rezistenta inferioara, pentru pizza, peste, carnaciori.
Incalzire superioara si inferioara: functioneaza atat elementul inferior cat si superior, fiind recomandat pentru prajituri umplute, sau clatite umplute.
Grill cu rotisor: functioneaza elementul inferior de grill, ideal pentru orice fel de carne, insa pentru bucati foarte mari este mai recomandat urmatorul program.
Grill cu rotisor si incalzire prin convectie: functioneaza grill ul, iar caldura este uniforma in interiorul cuptorului, deci o preparare uniforma, fiind ideal pentru pui intreg.
Convectie: de obicei cel mai des folosit, caci va functiona elementul de incalzire inferior si cel superior, iar ventilatorul din spatele cuptorului va distribui uniform caldura. Aceste programe se folosesc si la coacere pe mai multe nivele.

Samus CS60BRC2 are deci programe de coacere pentru orice fel de preparat, in momentul de fata inca nu am vazut cuptor electric (independent) care sa aiba mai multe coacere. Totodata selectarea temperaturii fata de alte marci e mult mai usoara, caci in intervalul de 100-230°C putem selecta orice valoare din 10 in 10°C. La foarte multe cuptoare sunt trecute doar 3 valori si restul e ghiceala…

Durata maxima de coacere care poate fi setata este de 60 de minute, care ne ajung in cele mai multe cazuri, iar cand timpul a expirat avem semnal acustic care ne avertizeaza asupra acestui fapt.
Alaturi de cuptor primim si a tava mare, o tavita pentru colectarea rezidurilor, un gratar din inox, si un maner pentru tava. Ca sa fiu carcotas, aici puteau sa ofere doua tave, insa e bine si asa.

Pretul pentru Samus CS60BRC2 este unul foarte corect, mai ales ca vorbim de un cuptor cu capacitate mare, care are rotisor, dar si program de coacere prin convectie.

VERIFICA AICI REDUCEREA LA ACEST MODEL

 

 

Salvează

One Response to Samus CS60BRC2 cu capacitate de 60 litri

  1. MOSOR NONA says:

    Buna ziua!
    Poate sa-mi spuna cineva care este diferenta intre cuptorul SAMUS CS60BRC2 si cuptorul SAMUS CS60BRC4 ?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *