Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Parere cititor despre Arctic AMO40B

Cum am ajuns sa detin un Arctic AMO40B ? Mi-am dorit un cuptor electric:

  1. De dimensiuni medii sau cat mai mic, din cauza lipsei spatiului in bucatarie
  2. Cu functii adecvate pregatirii de prajituri/cozonaci, noi fiind a familie mare cu multe gurite de copii flamande de astfel de produse
  3. Cu un design modern, care sa se integreze perfect in designul mai modern al bucatariei noastre
  4. Pret accesibil (ide esetleg a linket az arral)

 

Pot sa spun ca sunt foarte multumita. Cuptorul electric Arctic AMO40B ofera exact ce promite prospectul, fiind usor de utilizat, performant dar si de incredere.

Cuptorul are o capacitate de 40 l si 6 funcii de gatire/coacere. Noi l-am primit impreuna cu un grilaj metalic si doua tavi: unul dreptunghiular si unul rotund.

Citeste descreierea completa

Arctic AROIM21300C cu eficienta energetica ridicata

Arctic AROIM21300CCuptorul multifunctional incorporabil Arctic AROIM21300C este una din cele mai scumpe cuptoare al producatorului, insa deloc scump cu alte modele de la alti producatori, si ofera o multitudine de functii de coacere, printre care si functie de gatire pe mai multe nivele si totodata are o eficienta energetica de A-20%. Ca si capacitate, se situeaza undeva in mijloc cu cei 65 de litri, insa nu cred ca asta ar fi un mare minus pentru el.

Citeste descreierea completa

Arctic AROIE21300C

Arctic AROIE21300CCuptorul incorporabil Arctic AROIE21300C este una dintre cele mai ieftine cuptare electrice in momentul de fata, insa acest lucru nu inseamna ca este una slaba. Daca ne uitam mai atent acesta are un numar relativ mare de functii, un volum de 66 litri (sunt multe modele cu volum intre 54-57 litri), eficienta energetica A, curatare catalitica, afisaj electronic si geam dublu – caracteristici pe care nu prea le gasesti la modele ieftine.

 

 

Citeste descreierea completa

AROIC21100BH un model simplu si ieftin

Arctic AROIC21100BHCuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH este una dintre cele mai simple modele de cuptoare electrice, si din aceasta cauza este si unul destul de ieftin. Pretul lui varieaza in jurul sumei de 600 de lei (vezi aici pretul actual), pret care reflecta dinplin tot ceea ce stie.
Nu are dispay electric, deci nici posibilitatea de programare, sau afisare ora curenta, timp ramas din functie, etc… Are tri butoane rotative, una pentru selectarea functiei, una pentru temperatura, si unul pentru timer.

Citeste descreierea completa

AROIM24500BC

Arctic AROIM24500BCCuptorul incorporabil electric Arctic AROIM24500BC desi nu este un model foarte nou, inca poate fi o alegere potrivita deoarece are un volum mare:71 de litrii (atentie ca cele mai multe siteuri care il comercializeaza arata valori total diferite precum 65de litrii sau 60 l), are 12 functii, timer, afisaj electronic, blocaj taste, poate afisa timpul ramas din gatire, sau ora cand se termina gatire, autocuratire etc..

Citeste descreierea completa