Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

AROIM24500BC

Arctic AROIM24500BCCuptorul incorporabil electric Arctic AROIM24500BC desi nu este un model foarte nou, inca poate fi o alegere potrivita deoarece are un volum mare:71 de litrii (atentie ca cele mai multe siteuri care il comercializeaza arata valori total diferite precum 65de litrii sau 60 l), are 12 functii, timer, afisaj electronic, blocaj taste, poate afisa timpul ramas din gatire, sau ora cand se termina gatire, autocuratire etc..

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL

Cele 12 functii de gatire la Arctic AROIM24500BC :

Incalzire superioara si inferioara: alimentele sunt incalzite de sus si de jos. Este recomandat pentru prajituri, produse de panificatie, etc.
Incalzire imferioara/superioara cu ventilare: Caldura rezultata de la cele doua elemente este distribuit unifor de ventilator.
Incalzire ventilat: aerul cald incalzit de elementul din spate este distribuit uniform. Este indicat pentru prepararea alimentelor pe mai multe niveluri.
Functia 3D: Sunt pornite elementele de incalzire inferioare si superioare, asistate de ventilator. Alimentele sunt gatite uniform si rapid pe toate partile.
Pizza: va funtiona elementul de jos impreuna cu ventilatorul. Este ideal pentru pizza.
Grill complet cu ventilator: aerul fierinte incalzit de grill-ul complet este distribuit rapid de ventilator. Este indicat pentru prepararea de grill a unor cantitati mari de carne.
Grill complet:functioneaza grill-ul mare din partea inferioara a cuptorului
Grill: functioneaza grill-ul mic. Recomandat pentru prepararea la grill a cantitatilor mici de carne, precum si gratinarea alimentelor.
Incalzire cu ventilator economic: Pentru a economisi energie, puteti utiliza in locul funtie incalzire ventilata. Durata de gatire va fi insa unpic mai lunga
Incalzire inferioara
Mentinere la cald: pentru a mentine mancarurile la temperatura de servire
Ventilator: cuptorul nu se incalzeste, functioneaza doar ventilatorul. Recomandat pentru dezghetarea alimentelor la temperatura de camera

Sper ca nu am uitat vreo funtie importanta, pentru ca modelul Arctic AROIM24500BC are destul de multe.

Legat de timpul de functionare si programare cuptorului, aveti posibilitatea de a alege dintre
-functionare semi automata : regland durata de funtionare a cuptorului
-funtionare automata : reglati durata de gatire si sfarsitul duratei programului. Acest mod este iubit de toate gospodinele, caci mancarurile vor fi gata cand dorim noi! Dimineata il programati si cand ajungeti acasa de la serviciu totul e preparat.

Totodata daca aveti copii mai mici, aveti posibilitatea de a bloca tastele, prevenind nepleceri ulterioare. Alarma este una separata de cuptor, acesta are doar rolul de avertizare, ea nu va opri cuptorul.

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *