Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Parere cititor despre Arctic AMO40B

Cum am ajuns sa detin un Arctic AMO40B ? Mi-am dorit un cuptor electric:

  1. De dimensiuni medii sau cat mai mic, din cauza lipsei spatiului in bucatarie
  2. Cu functii adecvate pregatirii de prajituri/cozonaci, noi fiind a familie mare cu multe gurite de copii flamande de astfel de produse
  3. Cu un design modern, care sa se integreze perfect in designul mai modern al bucatariei noastre
  4. Pret accesibil (ide esetleg a linket az arral)

 

Pot sa spun ca sunt foarte multumita. Cuptorul electric Arctic AMO40B ofera exact ce promite prospectul, fiind usor de utilizat, performant dar si de incredere.

Cuptorul are o capacitate de 40 l si 6 funcii de gatire/coacere. Noi l-am primit impreuna cu un grilaj metalic si doua tavi: unul dreptunghiular si unul rotund.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cu cele trei butoane laterale se regleaza rapid si usor temperatura din interiorul cuptorului, durata de functionare a cuptorului (max 100 de minute sau setare pe manual, adica fara durata prestabilita) si se selecteaza functia dorita:

  • Grill: se pot prepara atat peste, carne cat si legume la grill cu aceasta functie. Cu temperatura setata la maxim, mancarurile se vor prepara rapid si nici nu se vor usca. Grilajul poate fi pozitionat la nivelurile 2 sau 3 (preferabil 2!), astfel sub se poate aseza tava de copt pentru a colecta grasimea scursa. Durata de preparare a carnii/pestelui difera intre 30-50 de minute in functie de grosimea carnii.
  • Cozonac: permite o coacere uniforma a aluatului, folosind atat incalizrea inferioara cat si ce superioara.
  • Incalzire inferioara/superioara cu ventilatie: pe langa incalzirea inferioara si superioara este pornita si ventilatia, astfel aerul cald fiind distribuit uniform in interiorul cuptorului. Se poate folosi doar o singura tava cu preparate, pozitionat preferabil pe primul nivel.
  • Incalzire inferioara: folosit mai degraba pentru prepararea pizzei. Este pornita doar incalzirea inferioara
  • Incalizre superioara si inferioara: sunt pornite simultan atat incalzirea inferioara cat si ce superioara. Se pate folosi doar o singura tava, pozitionat preferabil pe primul nivel. Aceasta functie este recomandata mai ales pentru produse de patiserie si prajituri, care se vor prepara intr-un interval de 20-50 de minute.

Dimensiunile exacte ale acestui cuptor sunt de 29.5 cm (inaltime), 60 cm (lungime) si 55.5 cm (adancime). Este de culoare neagra si are o putere totala de 1640 W.

 

ALTE DETALII SIPARERI POT APAREA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *