Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Arctic AROIM21300C cu eficienta energetica ridicata

Arctic AROIM21300CCuptorul multifunctional incorporabil Arctic AROIM21300C este una din cele mai scumpe cuptoare al producatorului, insa deloc scump cu alte modele de la alti producatori, si ofera o multitudine de functii de coacere, printre care si functie de gatire pe mai multe nivele si totodata are o eficienta energetica de A-20%. Ca si capacitate, se situeaza undeva in mijloc cu cei 65 de litri, insa nu cred ca asta ar fi un mare minus pentru el.

 

VEZI AICI SI ALTE OPINII DE LA CEI CARE AU MAI CUMPARAT ACEST MODEL

 

Cele 8 functii de coacere la Arctic AROIM21300C:

Incalzire superioara si inferioara: alimente sunt incalzite simultan de sus si de jos. Programul este recomandat pentru prajituri, produse de patiserie, etc.
Incalzire inferioara: functioneaza doar elementul inferior, deobicei este recomandat pentru pizza sau rumenire finala a alimentelor in partea inferioara.
Incalzire inferioara superioara cu ventilare: functioneaza cele doua elemente de incalzire, iar ventilatorul distribuie niform aerul fierbinte.
Ventilator: cuptorul nu se incalzeste, functioneaza doar ventilatorul. Este recomandat pentru dezghetarea lenta a alimentelor congelate, sau racirea alimentelor gatite.
Incalzire ventilata: aerul cald incalzit de elementul din spate este distribuit unifor de ventilator. Acest program este adecvat pentru prepararea alimentelor pe mai multe niveluri
Functia 3D :sunt pornite elementele de incalzire inferioare si superioare si asistate de ventilato.
Grill complet: functioneaza grill-ul mare din partea superioara a cuptorului. Nu uitati sa intoarceti alimentele la jumatatea timpului de gatire!
Grill cu ventilator: efectul de grill este redu fata de programul anterior, dar si acesta necesita intoarcerea alimentelor!

Ca si posibilitati de reglare, aveti posibilitatea de a regla timpul curent, de a seta timpul de coacere, a programa pentru o coacere ulterioara, seta alarma (care atentie! nu opreste cuptorul).
Si deoarece este un model superior de la producatorul Arctic avet posibilitatea de a bloca tastele, a regla luminozitatea ecranului, ba chiar si volumul de la alarma.
Deoarece  Arctic AROIM21300C nu este un model scump, poate fi o alegere foarte buna daca doriti sa cumparati un cuptor incorporabil, deoarece are un consum redus, functii de coacere destul de multe, 3 geamuri in usa, pentru ca cel exterior sa ramana cat mai rece!
Manualul de utilizare care vine cu aparat este usor de parcurs, si poate fi inteles de toata lumea.
Ca si minus ar fi lipsa rotisorului, insa pentru pretul destul de mic pe care il are poate fi trecut cu vederea…

 

VERIFICA AICI CEL MAI MIC PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *