Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Arctic AROIE21300C

Arctic AROIE21300CCuptorul incorporabil Arctic AROIE21300C este una dintre cele mai ieftine cuptare electrice in momentul de fata, insa acest lucru nu inseamna ca este una slaba. Daca ne uitam mai atent acesta are un numar relativ mare de functii, un volum de 66 litri (sunt multe modele cu volum intre 54-57 litri), eficienta energetica A, curatare catalitica, afisaj electronic si geam dublu – caracteristici pe care nu prea le gasesti la modele ieftine.

 

 

VEZI AICI PARERILE ALTOR UTILIZATORI AL ACESTUI MODEL

 

Cele 7 functii al cuptorurul Arctic AROIE21300C:

Incalzire superioara si inferioara: alimente sunt incalzite simultan de sus si de jos. Programul este recomandat pentru prajituri, produse de patiserie, etc.
Incalzire inferioara superioara cu ventilare: functioneaza cele doua elemente de incalzire, iar ventilatorul distribuie uniform aerul fierbinte.
Incalzire superioara cu ventilare: se va utiliza doar elemetul superior alaturi de ventilator
Incalzire inferiara cu ventilator: va functiona elemetul inferior alaturi de ventilator. Deobicei la alte marci acest program este denumit si programul Pizza
Ventilator: cuptorul nu se incalzeste, functioneaza doar ventilatorul. Este recomandat pentru dezghetarea lenta a alimentelor congelate, sau racirea alimentelor gatite.
Grill complet: functioneaza grill-ul mare din partea superioara a cuptorului. Nu uitati sa intoarceti alimentele la jumatatea timpului de gatire!
Grill cu ventilator: efectul de grill este redu fata de programul anterior, dar si acesta necesita intoarcerea alimentelor!

Daca va sperie cele 5 taste de sub ceas, acestea au toate simbolurile sub ele pentru a intelege mai bine care pentru ce se utilizeaza. De la stanga la dreapta aveti:
Tasta alarma, Durata de preparare, Sfarsitul intervalului de gatit, Gatire fara programare, Tasta minus pentru reglare minute, Tasta plus tot pentru reglarea intervalului de timp.

Daca doriti ca cuptorul sa inceapa programul dupa introducerea alimetelor, apasati prima data Gatire fara programare dupa care setati durata, programul si temperatura. Daca doriti functia “auto” – sau programare – mentineti apasat tasta 3- sfarsit interval de gatit , dupa care trebuie sa setati de la tastele + si – ora la care se termina programul, eliberati tasta 3 si setati tot cu + si – durata de preparare. Astfel programati cuptorul pentru o gatire ulterioara.
Setarea alarmei este mai usoara, insa nu uitati ca aceste este doar un cronometru care va avertizeaza asupra sfarsitului duratei de timp setate, si nu opreste cuptorul!
Avand geam dublu, cel exterior ramane doar calda, nu va fi fierbinte insa e mai bine sa invatati copii sa nu puna mana 🙂

Pentru pretul mic pe care le are, functiile de coacere, afisaj electronic si posibilitate de programare a programelor de coacere Arctic AROIE21300C este una din cele mai bune optiuni pentru achizitie datorita raportului mare de pret/dotare.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET SI TRANSPORT GRATUIT

 

One Response to Arctic AROIE21300C

  1. florin says:

    cel mai mic pret nu e la emag (care s-a prostit in ultimul timp) astept acesr produs din noiembrie si dupa multe insistente mi-au anulat comanda -neseriosi cei de la emag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *