Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

AROIC21100BH un model simplu si ieftin

Arctic AROIC21100BHCuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH este una dintre cele mai simple modele de cuptoare electrice, si din aceasta cauza este si unul destul de ieftin. Pretul lui varieaza in jurul sumei de 600 de lei (vezi aici pretul actual), pret care reflecta dinplin tot ceea ce stie.
Nu are dispay electric, deci nici posibilitatea de programare, sau afisare ora curenta, timp ramas din functie, etc… Are tri butoane rotative, una pentru selectarea functiei, una pentru temperatura, si unul pentru timer.


Ca si functii de coacere, Arctic AROIC21100BH are doar 4 :

Incalzire superioara si inferioara: functioneaza elementele de incalzire superioare si inferioare, recomandat pentru prajituri, produse de patiserie, etc.
Incalzire inferioara: adecvat mai aaes pentru pizza, sau rumenirea finala a alimentelor.
Grill: functioneaza grill-ul mic din partea superioara a cuptorului, recomandat pentru portii mici de carne
Grill complet: Functioneaza grill-ul mare, deci adecvat pentru prepararea cantitatilor mari de carne.

Si cam atat stie Artic AROIC21100BH, caci funtia sau cum putem numi de “Aqua drop Clean” care “Prin incalzirea apei, aburii rezultati inmoaie murdaria depusa pe peretii interiori. Dupa o jumatate de ora, cand cuptorul s-a racorit, il stergi cu o laveta uscata. Nu ai nevoie de alte produse chimice de curatare” este defapt functoa de incalzire inferioara, doar ca bagam apa in el, si speram ca aburii sa faca curat interiorl .

Timer-ul ca si la majoritatea cuptoarelor, ne avertizeaza doar asupra faptului ca s-a scurs timpul setat, nu va opri functionarea aparatului.

Este ideal pentru cei care nu doresc un produs sofisticat, cu multe butoane, caci din doua rotiri de buton ai terminat “programarea lui”, insa poate pentru unii cel mai important lucru este faptul ca are un pret destul de mic!

 

PRETUL ACTUAL SI ALTE PARERI GASESTI SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *