Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Hotpoint FI6 874 SP IX HA cu 8 functii de coacere

Cuptorul electric incorporabil Hotpoint FI6 874 SP IX HA este unul dintre ceel mai noi cuptoare ale producatorului american.

Cuptorul electric incorporabil Hotpoint FI6 874 SP IX HA are 8 functii:

  • coacere conventionala: functie dedicata prepararii unui singur fel de mancare. Functioneaza rezistentele amplasate in partea superioara si inferioara a cuptorului;
  • decongelare: pentru accelerarea procesului de dezghetare a alimentelor congelate. In acest caz functioneaza numai ventilatorul;
  • pizza/paine: folosita in cazul prepararii oricaror feluri de paine sau pizza;
  • maxicooking: functie ideala pentru prepararea bucatilor mari de carne (de peste 2,5 kilograme);
  • grill: este folosita pentru prepararea la gratar a bucatilor plate de carne (antricoate, fripturi), pentru frigerea carnatilor sau a frigaruilor, prepararea painii prajite sau pentru gratinarea legumelor;
  • turbogrill: este utilizata pentru frigerea bucatilor mari de carne;

Citeste descreierea completa

Doua cavitati de coacere la OK 1037END 0 X HA

OK 1037END 0 X HACuptorul incorporabil Hotpoint OK 1037END 0 X/HA sigur nu este un model ieftin, insa in el sunt “incorporate” de fapt 3 cuptoare. Mai bine zis avem posibilitatea sa coacem in cavitatea superioara Small de doar 23 de litri, sau in cavitatea inferioara Main, de 51 litri, ori il putem folosi sa capacitatea maxima de 77 de litri. Daca avem o portie mica de mancare, de ce sa incalzim sau sa folosim intregul cuptor, cand si o cavitate mica de 23 de litri sunt suficienti. Totodata daca folosim atat in acelasi timp cele doua parti, temperaturile la ele pot fi setate individual.

Citeste descreierea completa

Modelul Newstyle FH 83 IX/HA de la Hotpoint

Hotpoint Newstyle FH 83 IX HACuptorul incorporabil Hotpoint Newstyle FH 83 IX/HA este un model relativ nou aparut si in magazinele online de la noi, care ofera 8 functii de coacere, afisaj digital pentru ceas si setari legate de tip, precum durata de coacere, programare intarziata, si afisare timp ramas din program. Usa cuptorului este din 3 geamuri stratificate pentru a ramane la exterior cat mai rece astfel se previne accidentarea.

 

Citeste descreierea completa

FK 932 CX HA cu 8 programe de la Hotpoint

Hotpoint FK 932 CX HACuptorul electric incorporabil Hotpoint Ariston FK 932 CX HA poate fi o alegere buna pentru cei care nu au nevoie de un cuptor cu un volum foarte mare, caci acesta are o capacitate de 58 de litrii, insa sta foarte bine la numarul programelor de coacere, are rotisor pentru un grill perfect, poate coace pe mai multe nivele, posibilitate de programare, etc.

Citeste descreierea completa

Modelele rustice Hotpoint FT 850.1 OW si FT 850.1 A

Hotpoint FT 850.1 OWDeoarece sunt din ce in ce mai cautate modelele de cuptoare incorporabile traditionala sau rustice si producatorul Hotpoint-Ariston are doa modele pentru cei care vor un astfel de aparat FT 850.1 OW si FT 850.1 A sungura diferenta intre cele doua modele fiind culoarea. Cele doua denumiri in care difera cele doua modele sunt OW ( Old White ) si A (Avena). Pretul deobicei nu difera intre cele doua modele, insa cateodata cand unul cand altul il gasiti la promotie. Ambele au o capacitate de 56 de litrii (deci nu sunt foarte mari), 7 functii de coacere, consum maxim de  2800  Wati.

 

Citeste descreierea completa

Luce FK736JCX de 58 litrii

Hotpoint Luce FK736JCXCuptorul incorporabil Luce FK736JCX de la producatorul de electrocasnice Hotpoint este un model din gama de mijloc, in ceea ce priveste specificatiile tehnice, optiune pe care le are si functii de coacere, insa interesant este faptul ca modele Hotpoint deobicei sunt mai ieftine fata de alti producatori consacrati in aceasta categorie. De ce? Deoarece posibilii cumparatori ai unui cuptor prefera deobicei alte marci, care fac mai multa reclama, sau pur si simplu au un fix legat de marca preferata. Hotpoint Luce FK736JCX depilda are dispaly digital, control mecanic dar si touch, rotisor pentru grill, 8 functii in total din care 6 de coacere. (este interesant ca functia de dezghetare nu e enumerat la functiile de coacere, insa la alti producatori da).
Citeste descreierea completa