Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Luce FK736JCX de 58 litrii

Hotpoint Luce FK736JCXCuptorul incorporabil Luce FK736JCX de la producatorul de electrocasnice Hotpoint este un model din gama de mijloc, in ceea ce priveste specificatiile tehnice, optiune pe care le are si functii de coacere, insa interesant este faptul ca modele Hotpoint deobicei sunt mai ieftine fata de alti producatori consacrati in aceasta categorie. De ce? Deoarece posibilii cumparatori ai unui cuptor prefera deobicei alte marci, care fac mai multa reclama, sau pur si simplu au un fix legat de marca preferata. Hotpoint Luce FK736JCX depilda are dispaly digital, control mecanic dar si touch, rotisor pentru grill, 8 functii in total din care 6 de coacere. (este interesant ca functia de dezghetare nu e enumerat la functiile de coacere, insa la alti producatori da).

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRETUL CEL MAI MIC ONLINE

Programele de coacere la Hotpoint Luce FK736JCX:

Coacere traditionala: functioneaza ambele elemente de incalzire, programul care se foloseste deobicei de cele mai multe ori la produse de patiserie.
Coacere pe mai multe nivele: – la alti producatori il regasim sub numele de coacere cu convectie – functionand cele doua elemente de incalzire superioara si inferioara alaturi de ventilato, pentru a obtine o caldura uniforma si constanta. Se poate urilizare pentru coacere pe mai multe rafturi.
Program Pizza: Se activeaza elementele de incalzire inferior si circular si intra in functiune ventilatorul. Aceasta combinatie permite o incalzire rapida a cuptorului cu un aport  puternic de caldura.
Grill: se activeaza elementul de incalzire grill superior si rotisorul, ideal pentru bucati mai mici de carne (carnocior)
Gratinare: defapt grill mare cu ventilator – ideal pentru bucati mari de carne, pui intreg, caci va functiona si ventilatorul si se obtine o caldura uniforma.
Produse de patiserie :Se activeaza elementul de incalzire posterior si intra in functiune ventilatorul, asigurand distribuirea delicata si uniforma a caldurii in interiorul cuptorului. Acest program este ideal pentru coacerea alimentelor delicate (cum ar fi dulciuri ce nu necesita cresterea aluatului)

Hotpoint Luce FK736JCX are si alre doua functii, una e cel de BEC, si de Autocuratare, ceea ce e foarte importanta! Orice setare legat de timp se face electronic, acestea fiind: setarea cesului, setarea temporizatorului (defapt un cronometru cu avertizare, insa nu intrerupe programul de coacere)si programarea duratei de coacere (durata acestuia, timpul de incepere sau timpul cand sa fie gata programul).

In mare cam asta ar fi cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX cu capacitate de 58 de litrii, sper ca ati gasit mai multe informatii legate despre acest model, caci nu prea gasiti manual sau pdf in limba romana la produsele Hotpoint.

 

ALTE OPINII MAI GASITI SI AICI

 

 

2 Responses to Luce FK736JCX de 58 litrii

  1. Katy Georgescu says:

    Bună ziua , am cumparat acum citiva ani un cuptor incorporabil FK736JCX / HA S , pe care nu l-am utilizat până acum de curând. Surpriza a fost ca la momentul dorit să-l utilizez am gasit instructiunile de folosire pentru alt tip de cuptor ! Ca urmare nu stiu cum sa-l folosesc, sa-l reglez in functie de ceea ce introduc in cuptor . Rugămintea mea daca ati putea să-mi trimite-ti pe mail .instructiunile de folosire .

  2. Ivan says:

    Cum se poate scoate sticla ptr curatare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *