Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

FK 932 CX HA cu 8 programe de la Hotpoint

Hotpoint FK 932 CX HACuptorul electric incorporabil Hotpoint Ariston FK 932 CX HA poate fi o alegere buna pentru cei care nu au nevoie de un cuptor cu un volum foarte mare, caci acesta are o capacitate de 58 de litrii, insa sta foarte bine la numarul programelor de coacere, are rotisor pentru un grill perfect, poate coace pe mai multe nivele, posibilitate de programare, etc.

 

ALTE OPINII SI DETALII TEHNICE MAI GASESTI SI AICI

 

Sa vedem cele 8 programe de coacere pe care le ofera Hotpoint FK 932 CX HA:

Dezghetare: functioneaza doar ventilatorul care introduce aerul dinafara cuptorului, astfel se scurteaza timpul de dezghetare a alimetelor. Atentie! Nu functioneaza niciun element de incalzire.
Traditional: functioneaza elementele de incalzire superiore si inferioare. Este recomandat sa utilizati doar un nivel.
Dulciuri: functioneaza elementul de incalzire din spatele cuptorului alaturi de ventilator, care distribuie uniform caldura. Se poate coace simultan pe trei nivele!
Cocere rapida: este ideala pentru alimente proaspete sau pentru coacerea finala a semi-preparatelor. Cuptorul nu mai necesita preincalzire, ceea ce, evident accelereaza procesul: mancarurile ajung pe masa cu 20% pana la 50% mai repede.
Multilevel, sau coacere pe mai multe nivele: functioneaza toate cele 3 elemente de incalzire alaturi de ventilator, astfel temperatura este uniforma in cuptor, se recomanda pentru coacere pe maxim doua nivele!
Pizza: functioneaza elementul de incalzire inferior si cel circular alaturi de ventilator, fiind ideal pentru prepararea de pizza.
Grill: va functiona elementul grill si rotisorul
Gratinare: defapt grill cu ventilator, ideal pentru bucati mari de carne, deoarece ventilatorul distribuie mai bine caldura in jurul alimentelor.

Si doarece este un model cu afisaj digital aveti toate optiunile necesare unui cuptor legat de setarea timpului, cum ar fi: setare ora curenta, puteti seta timpul de coacere, insa puteti seta atat la ce ora sa termine coacere cat si cand sa inceapa coacerea, deci o programare a coacerii, care va da posibilitati. De exemplu puteti programa ca cuptorul sa termine la o ora fixa, chiar daca dvs nu sunteti acasa cand incepe programul.
Si unpic despre consum: Hotpoint FK 932 CX HA are o eficienta energetica de A, cu un consum amxim de 2800W, si puterea gratarului la 2700W.

 

VEZI CEL MAI MIC PRET SI TRANSPORT GRATUIT AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *